Căsnicia a durat doar trei ani. Nimeni nu se aştepta la un asemenea divorţ înainte de Sărbători

Alin Simota, judecat sau cercetat în mai multe dosare penale, este la un pas de a pune punct şi celei de-a doua căsnicii, la doar trei ani după oficializarea relaţiei.

16 dec. 2014, 10:15

Dosarul de divorţ al lui Alin Simota a fost înregistrat la Judecătoria Petroşani, iar despărţirea va fi una amiabilă. Potrivit zhd.ro, se pare că problemele pe care le are cu legea l-ar fi determinat pe Alin Simota să fie de acord să pună punct acestei căsnicii, aşa încât scandalurile să nu îi afecteze şi mai mult pe soţia şi pe copiii săi. Dosarul care are ca obiect „divorţul prin acord” a fost înregistrat zilele trecute şi are ca prim termen de judecată data de 12 ianuarie 2015.

Alin Simota s-a căsătorit cu Mirela Maria la jumătatea lunii mai 2011, în aceeaşi zi în care şi-a botezat şi primul copil rezultat din această poveste de dragoste (n.r. – cei doi soţi au doi copii). Slujba a fost oficiată de Preasfinţitul Gurie, Episcopul Devei şi Hunedoarei, iar la petrecere au fost  aproximativ 400 de invitaţi, printre care politicieni de la nivel local şi judeţean, precum şi oameni de afaceri, care s-au distratla un luxos restaurant din Valea Jiului.

Citeşte şi Şocant: Bodyguarzii lui Alin Simota l-au bătut pe un oficial de la Gaz Metan, după care au urinat pe el

Alin Simota nu este la primul divorţ, în 2003 el căsătorindu-se cu Mirela Simina Pintican, cu care a avut doi copii, dar de care, de asemenea, a divorţat după trei ani

În momentul de faţă, Alin Simota se află în arest preventiv, fiind judecat în mai multe dosare penale, cel mai important dintre ele fiind pentru acuzaţia de coordonare a unei grupări specializate în infracţiuni comise cu violenţă.

Citeşte şi Fost consilier local din Petroşani, BĂTUT la COMANDA lui Alin Simota