Câştig URIAŞ la LOTO. Cinci prieteni au pus mâna pe MARELE POT

Un grup de cinci persoane a dat marea lovitură şi a luat marele pot la loto. Chiar dacă suma se împarte, fiecare câştigător va deveni milionar în euro.

10 feb. 2018, 17:00
Câştig URIAŞ la LOTO. Cinci prieteni au pus mâna pe MARELE POT

Finlanda şi-a crescut numărul de milionari, după ce un grup de cinci persoane a câştigat la loteria pan-europeană EuroJackpot impresionanta sumă de 90 de milioane de euro (110 milioane de dolari).

A avut un vis ciudat, iar a doua zi a câştigat la LOTO. „Nu am avut parte niciodată de aşa ceva!”

Dacă potul va fi împărţit în mod egal între cei cinci norocoşi, fiecare dintre aceştia va pleca acasă cu 18 milioane de euro – suma totală fiind cea mai mare câştigată vreodată la loterie în Finlanda.

Biletul câştigător a fost cumpărat de la un supermarket din Loimaa, o localitate situată la aproximativ 130 kilometri vest de capitala Helsinki, a declarat un reprezentant al companiei publice de jocuri de noroc din Finlanda, Veikkaus.

Câştigătorii vor trebui să-şi revendice câştigurile de la sediul central al Veikkaus din Helsinki, deoarece nu aveau un card Veikkaus, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Tero Talaslahti, tabloidului Ilta Sanomat.

A câştigat un milion la LOTERIE, iar o săptămână mai târziu A MURIT. Avea doar 52 DE ANI

Un alt jucător, din oraşul Oulu (nordul Finlandei), a câştigat 3,5 milioane de euro la categoria a doua a extragerii, la care au fost înregistraţi opt câştigători, au declarat reprezentanţi ai companiei Veikkaus. 

Loteria EuroJackpot este disponibilă în 16 ţări.