CASTIGATOARE „BRAVO, AI STIL” 2017: Luptă mare în Gala „Bravo, ai stil!”

CASTIGATOARE "BRAVO, AI STIL" 2017: Razboi total in penultima Gala din acest sezon! Oare cine este concurenta care va fi ELIMINATA? Iata ce se intampla in aceasta seara in "Bravo, ai stil!"

RomaniaTV.net
22 iul. 2017, 18:55

CASTIGATOARE „BRAVO, AI STIL” 2017: Marisa, Denisa si Adela au un rival redutabil: Andreea are o creativitate iesita din comun si nu se da in laturi in a pune in practica idei iesite din comun.

Tensiunea a atins cote maxime, urmeaza o Gala plina de suspans si de rasturnari de situatie, motiv pentru care Andreea cere sprijinul fanilor intr-un mesaj postat pe contul personal de Instagram:

„Dragilor a venit si ziua semifinalei ! O gala memorabila, plina de zambete si lacrimi! Urmariti astazi de la ora 22:00 semifinala @bravoaistil ! Ps: Va multumesc pentru toate mesajele de incurajare ! #votati10la1206 #vamultumesc #suntetiminunati #beyou #bestrong #keepgoing #keepsmiling”.

CASTIGATOARE „BRAVO, AI STIL” 2017: Marisa a avut un parcurs cu suisuri si coborasuri in competitia „Bravo, ai stil!”.

Cu toate acestea ea a reusit sa se mentina pe pozitie si a rezistat; a ajuns astfel in randul ultimelor patru concurente ramase in concurs, alaturi de Andreea, Denisa si Adela.

Cu toate ca pare genul de persoana cu o tarie de caracter de necontestat, Marisa da semne de slabiciune: pare ca simte presiunea competitiei iar stress-ul o apasa din ce in ce mai tare.

Dovada? Mesajele pe care le posteaza in ultimele zile pe contul ei de Instagram:

„No make-up. No filter. No stress. De fapt, de ce să mint? Sunt cam stresată azi! Se apropie gala. Semi-finala acestei competiţii! Sper că sunteţi cu mine şi că votaţi 2 la 1206 ⭐️ Vă pup şi vă iubesc mult!”

 

„Am continuat aşa cum v-am promis! Aşa cum şi juraţii îşi doreau să mă vadă! M-am „reparat” doar cu ajutorul vostru!! Am mari emoţii, se apropie semi-finala! Şi da, am mare nevoie de VOI! Votaţi cu încredere 2 la 1206! Vă mulţumesc din tot sufletul meu pentru tot ceea ce faceţi pentru mine! Promit să vă reprezint cu stil!”

„După furtună, iese întotdeauna soarele. Am trăit vremuri ciudate în ultimele săptămâni, însă de fiecare dată când am ajuns pe marginea prăpastiei, voi m-aţi prins şi m-aţi salvat. Susţinerea voastră mi-a dat din nou încredere şi încet-încet, m-am întors la culoare. Încă de ieri am redevenit Marisa pe care o îndrăgiţi. Şi dacă Maurice şi Raluca au vorbit din nou despre o ţinută ”marisiană”, înseamnă că VOI aţi reuşit să alungaţi norii şi tot voi mi-aţi dat înapoi culoarea. Vă mulţumesc din suflet pentru încredere şi pentru mesajele voastre pline de căldură care mi-au dat energie de la o zi la alta. Am simţit sa personific totul… mă simt ca intr-o poveste!! Mi-am revenit! Mai avem puţin şi ajungem la final. Pe ultima sută de metri, votaţi 2 la 1206. Aproape am ajuns! Vă iubesc mult!”

CASTIGATOARE „BRAVO, AI STIL” 2017:Adela nu a mai rezistat si a dat cartile pe fata! Concurenta nu s-a mai putut abtine: „Dragii mei, dupa discutiile din emisiune simt nevoia sa vorbim scurt si la obiect!”

 
 

Adela si-a cucerit fanii prin stilul si eleganta de care a dat dovada pe parcursul concursului, dar si prin atitudinea echilibrata pe care a afisat-o.

Desi diplomatia si calmul o caracterizeaza, Adela rabufneste uneori si spune lucrurilor pe nume, fara menajamente. Chiar zilele trecute ea a avut o astfel de iesire pe contul personal de Instagram, unde a postat un mesaj in care explica ce inseamna sa ai stil, in viziunea ei:

 

„Dragii mei, dupa discutiile din emisiunea de azi simt nevoia sa vorbim scurt si la obiect despre stil. Asa cum de foarte multe ori au subliniat juratii, stilul nu se rezuma la haine.

„Nici accesorizarea nu e o completare suficienta a stilului. Cand vorbim despre stil trecem dincolo de niste simple piese vestimentare si privim imaginea de ansamblu care compune stilul unei persoane pornind de la vestimentatie, bijuterii, coafura, make-up si completand cu postura, atitudinea, gestica, un mers gratios, coerenta discursului, modul de exprimare, lucruri care trec dincolo de moda si tendinte. Un citat celebru spune ca moda trece, dar stilul este etern.

„O tinuta cu stil este si trebuie sa fie mai mult decat o haina luata de pe umeras. Niciuna dintre noi concurentele nu trebuie sa ne croim propriile haine pentru a avea stil si nici nu avem pretentia ca purtam haine unicat.

„Toate luam haine din magazine, second-hand-uri, case de moda sau de la atelierele unor designeri. Indiferent de unde am luat diverse piese vestimentare le-am purtat cu atitudine, le-am accesorizat punandu-mi mereu amprenta stilistica asupra fiecarei tinute prezentate in concurs.

„Va multumesc tuturor ca imi sunteti zilnic alaturi si ca vedeti si intelegeti dincolo de rautatile care se spun despre mine. Va iubesc pe toti ai mei #teamAdela Votam 4 prin SMS la 1206”, a scris ea pe contul personal de Instagram.

 

Denisa si-a castigat de partea ei foarte multi fani datorita stilului si a atitudinii de care a dat dovada in competitie pana acum.

Mezina de la „Bravo, ai stil!” nu se sfieste sa spuna lucrurilor pe nume si cauta mereu sa isi faca auzita parerea, chiar daca uneori mesajele pe care le transmite par a fi codate si pot fi descifrate doar de cei care stiu sa citeasca „printre randuri”.

CASTIGATOARE „BRAVO, AI STIL” 2017: Chiar ieri Denisa a postat pe Instagram un nou astfel de mesaj:

„As compara emisiunea cu o usa. Una mare si frumoasa, din lemn de trandafir. Ca orice usa, si usa noastra are trei chei. Aceste chei deschid drumul catre titlul de cea mai stilata. Consider ca propietarul a ales foarte bine usa si cele trei chei. A gresit enorm cand a ales brelocul. A atarnat de cele trei chei un maimutoi de cauciuc ieftin si destul de grobian. Acel tip de cauciuc care se intinde in toate partile si se muleaza, acel tip de breloc care se incapataneaza sa ramana langa chei chiar daca se observa din avion ca este deteriorat si a inceput sa miroasa urat. Am venit cu poza cu total-lookuri, a fost decisiva…veti vedea pt cine!”, a scris ea pe contul ei de Instagram.

Voi puteti sa ghiciti la cine se refera?
 

 

 

viewscnt

 

viewscnt