CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 16 iunie 2018 ALL STARS MARISA: Concurenta cere ajutorul fanilor pe Facebook

CASTIGATOARE RAVO AI STIL 2018 ALL STARS. Marisa este câştigătoarea celui de-al doilea sezon “Bravo, ai stil!” şi se numără printre cele mai iubite concurente din istoria acestei competiţii.

RomaniaTV.net
16 iun. 2018, 08:47
CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 16 iunie 2018 ALL STARS MARISA: Concurenta cere ajutorul fanilor pe Facebook

CASTIGATOARE RAVO AI STIL 2018 ALL STARS. La scurt timp după terminarea concursului, viaţa Marisei s-a schimbat total. Şi-a început cariera TV, a pus bazele unui video blog şi s-a alăturat celei mai tinere echipe de online-influenceri din România.

Frumuseţea ei exotică nu a trecut neobservată. Recent, Marisa a fost protagonista unui videoclip lansat de Liviu Teodorescu. Are planuri mari pentru viitor: vrea să lanseze o colecţie vestimentară special pentru fanii ei şi să câştige din nou în cursa pentru bătălia stilului.

„Draga mea echipa, MARELE FINAL este la un pas distanta! Lupta ce a inceput inca din Sezonul 2 este pe cale sa sa încheie… A sosit momentul in care trebuie sa ne unim fortele, sa ne mobilizam pentru a demonstra ca impreuna putem câstiga aceasta competitie!

PENTRU A MA VOTA TREBUIE SA TRIMITETI SMS la 1230 cu textul MARISA! Liniile de vot sunt OFICIAL deschise! Fiecare vot conteaza enorm! Voi ma puteti declara INVINGATOARE!

VA MULTUMESC DIN INIMA PENTRU CA EXISTATI SI PENTRU CA MI-ATI FOST ALATURI NECONDITIONAT! Imi doresc din suflet ca totul sa se incheie cu bine! Daca voi considerati ca merit sa castig aceasta competitie, pentru mine este mai mult decat suficient si ma simt onorata ca am parte de toata dragostea si tot sprijinul vostru! Cred ca am demonstrat in atatea luni stilul, caracterul si personalitatea mea de care nu îmi este rusine… VA MULTUMESC”, a fost mesajul Marisei pe Facebook înainte de finala Bravo Ai Still All Stars 2018.