CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS. Ana Baniciu, momente de panică în timpul unei probe: Mi-a rămas gândacul în gât

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS. Șapte cupluri de vedete au acceptat provocarea "Asia Express”, iar după un maraton de aproape 5000 de kilometri ce se apropie cu pași repezi de final, doar două echipe au ajuns în cursa directă către marele premiu de 30.000 Euro. 

03 apr. 2018, 18:39

UPDATE: Ana Baniciu și Raluka au câştigat Asia Express şi cei 30.000 de euro.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au duelat în finală cu echipa Ralukăi și a Anei Baniciu.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS. La una din probe, finaliştii au fost abligaţi să mănânce ce le pica la o ruletă. Din păcate pentru ei, preparatele nu arătau prea bine. Ana a avut de mâncat un gândac oribil şi ce a urmat a fost destul de previzibil. „N-am trăit în viaţa mea aşa ceva. Mi-a rămas gândacul în gât. Nu pot să înghit nimic”, a spus Ana.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESSAna a început să plângă spunând că nu poate să respire. A cerşit dintr-o piaţă o mandarină şi doar aşa a putut scăpa de insectă din gât.

În primele etape  ,,Asia Express” echipele au experimentat excentricul Vietnam, ce le-a destabilizat toate așteptările. Laosul a venit ca o gură de aer proaspăt, unde concurenții au învățaț alte tradiții și s-au adaptat la o cultură credincioasă și umilă. Cambodgia i-a secat de inhibiții, iar sărăcia țării le-a reconfigurat coordonatele de confort, căci vedetele au dormit în cele mai neobișnuite locuri.

Thailanda, ultima țară din Drumul Dragonului a dus aventura la un alt nivel, iar cursa nebună de pe străzile metropolei asiatice, Bangkok, va marca ultima etapă din cea mai inedită experiență.