CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2017, FINALĂ. Cel care A LUAT MARELE PREMIU are o poveste cutremurătoare

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2017, FINALĂ CHEFI LA CUŢITE 2017. Giani s-a întors la "Chefi la cuțite" mai hotărât ca niciodată şi a reuşit să câştige. Giani nu este străin de emisiune, iar chefii nu sunt străini de el. Are o poveste impresionantă. Iulian Bănuță, pe numele său din buletin, a început să descopere tainele bucătăriei acum 18 ani.

02 mai 2017, 15:59

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2017, FINALĂ CHEFI LA CUŢITE 2017. Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Chef la cuţite”, de la Antena 1, se apropie de sfârşit. Marţi seara va fi desemnat câștigătorul, dar deja s-a aflat deja cine este. Iulian Banuta (Chef Gianny) este concurentul care reuşeşte să pună mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Gianny este un foarte cunoscut bucătar din Piteşti care şi-a încercat norocul în emisiunea „Chefi la cutite” şi i-a impresionat pe toţi juraţii cu un preparat de file de biban şi piure de mazăre.

Iulian Bănuță a devenit pasionat de bucătărie încă din adolescenţă, ajungând să descopere tainele bucătăriei în urmă cu 18 ani. Din păcate, acesta are o poveste foarte tristă căci mama lui nu l-a vrut la naştere şi, atunci când a crescut, de multe ori îl alunga din casă.

Povestea lui de viață începe trist și lacrimile îi inundă fața atunci când își aduce aminte. Mama lui nu l-a vrut și, adesea, îl dădea afară din casă. 

”Uneori mă dădea afară când spuneam că mi-e foame. Am dormit multe nopți sub cerul liber, pe scaunele de la stadion, chiar acolo sub tabela de marcaj”, povestește concurentul. 

Bucătăria este pentru el refugiu, dar și spațiul care l-a ajutat să nu o ia pe căi greșite atunci când s-a văzut abandonat. În sezonu trecut a plecat acasă pentru că a făcut o greșeală, iar acum vrea să-și ia revanșa.

Semifinala celui de-al treilea sezon a fost lider de piață pe toate categoriile de public.

CHEFI LA CUŢITE 2017. Cele trei probe de semifinală, la sfârșitul cărora numai trei concurenți vor intra în marea finală de marți, 2 mai, sunt diferite și surprinzătoare:

  • mâncare fine dining pentru artiști – compozitori, designeri, bloggeri cunoscuți și oameni din modă
  • mâncare românească reinterpretată jurizată de simpaticele doamne de vârsta a treia care au mai fost în show – coana Mița, tanti Didina, doamna Ioana și doamna Lucia
  • farfurii impuse la care vor degusta foști concurenți și câștigătorii primelor două sezoane.

Potrivit a1.ro/chefi-la-cutite, platoul „Chefi la cuțite” va fi plin de personaje care mai de care mai interesante, care vor da strălucire, savoare, dar și umor probelor. Emoțiile vor da în clocot, iar așteptarea rezultatului îi va ține pe toți cu sufletul la gură. Și pentru chefi sunt clipe grele, pentru că fiecare vrea să-și vadă concurenții în finală, astfel că tensiunile nu vor lipsi. Chef Dumitrescu se va enerva la culme și va arunca cu farfurii în platou, scos din fire de colegul Scărlătescu.

„Omul ăsta e imposibil”, va izbucni Florin, „cum îl prinde pe un concurent că e de altă culoare, cum dă cu pietre în el. De-aia m-am enervat. Toți sunt buni, că de-aia au ajuns aici”, va încheia acesta. Cu umorul caracteristic, chef Bontea va alege ironia drept armă și o va îndrepta tot către Cătălin: „Până acum erai cel mai bun bucătar român, acum ești cel mai iubit.”