CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. Cine va pleca acasă cu marele premiu. Surpriză uriaşă!

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. O farfurie cu punctaj maxim și lovitură cruntă pentru Bontea. Trei concurenți eliminați după prima probă a semifinalei! În finală, răsturnare de situaţie.

21 ian. 2019, 19:28

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019 este Mihai Munteanu „Munti”.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019, rasturnare de situatie. Au fost sute la degustările pe nevăzute, au intrat 18 în echipe, iar la final doar trei au ajuns în finală. Chefii au decis care sunt cei trei finaliști de la „Chefi la cuțite”. Munti din echipa albastră și Maria Burlacu și Andrei Balasz din echipa galbenă sunt cei trei magnifici care se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro, în finala sezonul 6. Toată lumea se aştepta ca Silviu Nedelea să câştige.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019.Voturile care au desemnat cei trei finaliști stârnesc furie între cei trei chefi. Deși nu a avut niciun concurent în ultima probă a semifinalei, chef Florin Dumitrescu l-a susținut pe Silviu Nedelea, concurent în echipa albastră, care a ratat finala. „Nu mi se pare normal că o farfurie de genul acesta să primească nota trei de la Scărlătescu”, a comentat Dumitrescu, cu privire la jurizarea farfuriei lui Silviu. Eliminarea lui Silviu Nedelea a fost o surpriză pentru cei doi chefi, care mizau pe el, atât Bontea, cât și Dumitrescu. Imediat după ce află că este eliminat, Silviu întâmpină probleme de sănătate, iar doctorul este nevoit să intervină.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. Antena 1 a incheiat filmarile pentru sezonul 6 al emisiunii gastronomice „Chefi la cutite” si s-a stabilit cine a castigat. Cine dintre chefii Sorin BonteaCatalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu a iesit victorios? De aceasta data, in show-ul gastronomic s-au introdus reguli noi, iar chefii Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu au avut parte de bonus carduri si cutite de aur oferite lor si concurentilor.

Filmarile s-au terminat deja si castigatorul marelui premiu de la „Chefi la cutite” a fost stabilit. Castigatorul este chef Sorin Bontea, potrivit Click.ro. El a avut cei mai buni bucatari, unii fiind „imprumutati” de la „concurenta”. Din pacate pentru Florin Dumitrescu, Sorin Bontea a apelat la bonus cardurile primite si i-a „suflat” si doi concurenti de baza, pe Valentin Dumitrescu si Silviu Nedelea, care alaturi de Mihai Munteanu Munti au format o echipa foarte puternica. Unul dintrei cei trei ar fi plecat acasa cu premiul de 30.000 de euro. Acesta este SILVIU NEDELEA.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019.

Ultimul test din semifinală urmează să fie difuzat de Antena 1 la începutul ediției de marți seară. Tot marți, numele finaliștilor, dar și cea mai tensionată probă dintre toate, cea a finalei, vor mări suspansul și tensiunea, iar ediția va culmina cu verdictul mult așteptat- numele câștigătorului celui de-al șaselea sezon al celui mai iubit show culinar.

Finala se joacă fără roșu! Toți concurenții din echipa lui chef Dumitrescu au fost eliminați: „Sezonul șase s-a încheiat pentru mine” 

Finalul probei îl lovește din plin pe chef Florin Dumitrescu. Ajuns până în această etapă cu doi concurenți, aceștia sunt eliminați după jurizarea probei cu numărul doi din Semifinală. Astfel, conducătorul echipei roșii rămâne fără om în finală și fără vreo șansă să câștige.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. Încă o șansă pentru a ajunge în marea finală! Cei șapte concurenți care merg mai departe, în lacrimi după mesajele de încurajare

Semifinala „Chefi la cuțite” îi trece pe concurenți prin trei teste culinare pline de adrenalină, la finalul cărora, doar trei dintre cei mai talentați bucătari ce au trecut pragul emisiunii în cel de-al șaselea sezon se vor califica pentru trofeu. 

După prima probă a semifinalei au rămas șapte, iar ei luptă pentru un loc în marea finală. 

După ce au gătit cu „spume”, căci aceasta a fost tema primei probe, au fost jurizați de foști concurenți din sezonul trecut și le-a venit inima la loc, căci au trecut mai departe, mesajele de încurajare pentru concurenți nu întârzie să apară.

Cei șapte magnifici din cea de-a doua semifinală sunt extrem de emoționați atunci când își văd rudele. Doar câțiva pași îi mai despart de calificarea în marea finală, de marele premiu de 30.000 de euro, dar mai ales de mult râvnitul trofeu „Chefi la cuțite”.


CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. Rezultatul primei probe a semifinalei din sezonul 6 „Chefi la cuțite” aduce dublă emoție: trei concurenți au fost eliminați, iar unul dintre cei rămași a stabilit un record pentru emisiune.