CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. Silviu Nedelea a gătit pentru Regele Mihai

Silviu Nedelea a gătit pentru foarte multe personalități atât din țară cât și din străinătate. Concurentul a gătit chiar și pentru Regele Mihai.    

RomaniaTV.net
22 ian. 2019, 17:55
CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. Silviu Nedelea a gătit pentru Regele Mihai

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. Sorin Bontea a câștigat datorită bonus cardurilor

Filmările s-au terminat deja şi câştigătorul marelui premiu de la „Chefi la cuţite” a fost stabilit. Click! a aflat că sezonul acesta ar fi fost câştigat de chef Sorin Bontea. El a avut cei mai buni bucătari, unii fiind „împrumutaţi” de la „concurenţă”. Din păcate pentru Florin Dumitrescu, Sorin Bontea a apelat la bonus cardurile primite şi i-a „suflat” şi doi concurenţi de bază, pe Valentin Dumitrescu şi Silviu Nedelea, care alături de Mihai Munteanu Munti au format o echipă foarte puternică. Doar Munti a prins însă finala.

Antena 1 a încheiat filmările pentru sezonul 6 al emisiunii gastronomice „Chefi la cuțite” și s-a stabilit cine a câștigat. Click! a aflat care dintre chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu a ieșit victorios, după ce bonus cardurile primite de cei trei jurați au produs mişcări de trupe.

Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuţite” se difuzează la Antena 1 de două ori pe săptămână, luni şi marţi, având-o în continuare ca prezentatoare pe fermecătoarea Gina Pistol. De această dată, în show-ul gastronomic s-au introdus reguli noi, iar chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu au avut parte de bonus carduri şi cuţite de aur oferite lor şi concurenţilor.

Concurenţii care au migrat invers, din echipa lui Bontea în cea a lui Dumitrescu, au fost eliminaţi pe rând. La „Chefi la cuțite”, unul dintre concurenţii „furaţi” de Sorin Bontea de la chef Florin Dumitrescu a fost Silviu Nedelea, un cunoscut chef. În urmă cu ceva timp, Silviu a fost vedetă Prima TV, la emisiunea gastronomică „Flavours, trei bucătari”, din care a făcut parte şi chef Foa, alias Florin Scripcă. Silviu este expert în bucătăria asiatică şi are experienţă vastă în gastronomie.

Silviu Nedelea a trăit un moment regal! A gătit pentru cele mai mari personalități ale lumii, dar Regele Mihai a fost „meseanul carierei sale”

 

George W. Bush, Silvio Berlusconi, Angela Merkel sunt doar câteva dintre celebritățile pentru care a gătit Silviu. Cu toate astea, întrebat care este cea mai mare realizare a sa de până acum, bucătarul chef a recunoscut: soția și copilul!

Botezul de foc l-a primit la Casa Capșa, unde a fost „ucenic” timp de cinci ani. De acolo, parcursul lui profesional l-a dus până în Japonia, ia apoi, pe ecranele de TV din România, fiind gazda unuia dintre primele cooking show-uri de la noi.

„Pentru mine, bucătăria înseamnă totul. I-am explicat și soției, știu sigur că s-a supărat, dar bucătătria este numărul 1 pentru mine.”