CASTIGATOR EXATLON 2019. Două eliminări surpriză înainte de marea finală EXATLON UPDATE: s-au aflat câştigătorii

CASTIGATOR EXATLON 2019. Duminică, "Exatlon" își va desemna cei doi câștigători, la feminin și masculin. Sâmbătă, un băiat și o fată vor părăsi competiția înainte de marea finală.

08 iun. 2019, 16:38
CASTIGATOR EXATLON 2019. Două eliminări surpriză înainte de marea finală EXATLON UPDATE: s-au aflat câştigătorii

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2019: Ion Surdu-luptător MMA (23 de ani) și Andreea Arsine-atletă (30 de ani), ambii din echipa “Faimoșilor” ar fi cei doi care vor intra în posesia marelor sume de bani potrivit unor surse.


UPDATE Gabriel Nedelcu și Andreea Arsine s-au calificat în finală, alături de Ion Surdu și Nicoleta Luncă. Așadar, avem în finală doi Faimoși și doi Războinici.

CASTIGATOR EXATLON 2019. Cel de-al treilea sezon al celei mai îndrăgite competiții sportive televizate din România, „Exatlon”, difuzată la Kanal D, se apropie, cu pași repezi, de final. Rândurile se strâng, iar concurenții rămași în competiție luptă pentru a câștiga premiile puse în joc.

CASTIGATOR EXATLON 2019.  „Vor fi câteva momente unice, dramatice, care vor arăta, încă o dată, de ce este așa de frumos! Fie că vorbim de băieți sau de fete, veți redescoperi personaje care vor încerca să își strunească zbuciumul interior, să depășească osteneala acumulată în luni de trudă. Chiar merită să fiți alături de ei!”, a declarat Cosmin Cernat, prezentatorul „Exatlon”.

CASTIGATOR EXATLON 2019. În această seară, cu o zi înainte de marea finală, va avea loc a doua rundă a semifinalei, în care se vor confrunta, la băieți, Andrei Boțoacă și Gabi Nedelcu, iar la fete, Cătălina Șeicaru și Andreea Arsine.

CASTIGATOR EXATLON 2019. Duminică, de la ora 20:00, se va da ultima bătălie, în urma căreia vom afla cine sunt câștigătorii, la masculin și feminin, ai celui de-al treilea sezon „Exatlon”.

Exatlon’, reality-ul sportiv fenomen care a cucerit inimile milioanelor de telespectatori readucând bucuria sportului în viață românilor de toate vârstele, urmează a-și desemna câștigătorii.

Cel de-al treilea sezon al celei mai îndrăgite competiții sportive televizate din România, Exatlon’, difuzată la Kanal D, se apropie, cu pași repezi, de final. Rândurile se strâng, iar concurenții rămași în competiție lupta cu toată forță pentru a câștigă marile premii puse în joc.

Spectacolul oferit de atleții „Exatlon’ pe traseele competiționale a fost unul demn laudă, fiecare dintre concurenți luptând cu determinare pentru a se autodepăși. Războinicii și Faimoșii ne-au oferit dueluri de excepție, încărcate de emoție, din care n-au lipsit tensiunile sau ieșirile nervoase, lacrimile de bucurie, încurajările și optimismul, în lupta lor pentru câștigarea luptelor competiționale.

„Vor fi câteva momente unice, dramatice, care vor arată, încă o dată, de ce este așa de frumos ! Fie că vorbim de băieți, sau de fete, veți redescoperi personaje care vor încerca să își strunească zbuciumul interior, să depășească osteneală acumulată în luni de trudă, și să înfrunte arșița dominicană, dar și pe cea care le va cuprinde mințile când vor intră pe trasee. Chiar merită să fiți alături de ei!”, a declarat Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon’.

Astăzi, de la ora 20:00, cu o zi înainte de Marea finală, va avea loc a două rundă a semifinalei, în care se vor confruntă, la băieți, Andrei Botoaca și Gabi Nedelcu, iar la fete, Cătălina Șeicaru și Andreea Arsine. Mâine seară vom află cine sunt ceilalți 2 finaliști, primii fiind Ion Surdu, de la echipa Faimosilor, și Nicoleta Lunca, de la echipa Războinicilor, desemnați în prima rundă a semifinalei.

 

Mâine (duminică, 9 iunie), de la ora 20:00, se va da ultima bătălie, în urmă căreia vom află cine sunt câștigătorii, la masculin și feminin, ai celui de-al treilea sezon „Exatlon’.â