CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: S-a stabilit careul de aşi. Marţi se decide MAREA FINALĂ EXATLON

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: Vladimir Draghia, Ionut si Alex s-au calificat direct in semifinala iar Stefan si Roxana au fost la un pas de eliminare. Doar unul a ramas in competitie.

22 mai 2018, 06:50
CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: S-a stabilit careul de aşi. Marţi se decide MAREA FINALĂ EXATLON

FINALA EXATLON ROMÂNIA: Ionut Sugacevschi şi Vladimir Drăghia se vor bate pentru marele trofeu miercuri.

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: Ionuț este primul finalist la Exatlon România 2018. Ionut Sugacevschi a intrat in runda secunda a semifinalei cu patru puncte si parea ca va parasi competitia.

Ionut a reusit o remontare psihica de invidiat si si-a pastrat pozitia in concurs. In schimb, Alex Nedelcu a fost primul eliminat, dupa ce a pierdut toate cele opt puncte primite la inceputul confruntarii.


CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: S-au stabilit toti semifinalistii de la Exatlon! Cine a fost eliminat luni seara si cine se va lupta marti pentru unul dintre cele doua locuri din marea finala Exatlon.

Decizia finala a fost luata in urma compararii voturilor telefonice de sustinere primite de Stefan si de Roxana.

Roxana a fost cea care a obtinut cele mai putine voturi, fiind nevoita sa isi ia ramas- bun de la colegi. Stefan se va alatura marti lui Alex si lui Ionut in semifinala.

„Eu sunt bine, sunt fericita cu ce am realizat, cu performanta de aproape 2 luni de zile de cand am ramas in patru. Pentru mine, asta e o realizare, ca am ajuns pana aici, pana in semifinale. 

Ma bucur ca la fiecare protectie pe care am jucat-o de cand am ramas in patru nu s-a pierdut din cauza mea. Tot timpul imi doream sa castig puncte ca sa nu plece nimeni din vina mea. Cred ca am reusit sa aduc cate puncte a trebuit ca noi sa ajungem la 10.

Cand o sa ajung acasa, o sa apreciez multe lucruri pe care, probabil, nu le apropiam.

Ies cu fruntea sus si impacata si linistita ca am luptat pana in ultimul moment”, a marturisit Roxana dupa ce a auzit vestea ca a fost eliminata.