CÂŞTIGĂTOR FERMA VEDETELOR 2018. TANIA POPA a plecat acasă cu cei 50000 de euro

Răsturnare de situație! Tania Popa a câștigat "Ferma Vedetelor". Este pentru prima oară când marele câștigător al premiului de 50.000 de euro este o femeie. La Cocani a câștigat George Vintilă, în Cipru Paul Ipate, iar acum, la Porumbacu de Sus, pe premiu a pus mâna actrița Tania Popa. Ea se numără printre ultimii concurenți intrați în competiție.

12 apr. 2018, 12:30

Cel de-al treilea sezon de la „Ferma vedetelor” s-a filmat în primăvara anului trecut, în județul Sibiu, scrie click.ro. Câștigătorul este păstrat la secret, până la finala de luna viitoare, dar au apărut deja zvonuri legate de marea câștigătoare. Tania Popa a fost cea care a plecat acasă cu premiul cel mare. 

Citeşte şi FERMA VEDETELOR. Cine o înlocuieşte pe Diana Dumitrescu în cadrul show-ului FOTO

Cine este Tania Popa, câștigătoarea de la „Ferma Vedetelor”

Actrița în vârstă de 45 de ani este originară din Republica Moldova. Blonda are doi copii, pe Dara (18 ani) și pe Slavic |(9 ani). Anul acesta, pe 18 mai, ea va face cununia religioasă cu logodnicul ei, Vlaceslav, cu care s-a căsătorit civil acum 10 ani. Anul trecut, ea a fost căpitan de echipă în emisiunea „România, jos pălăria!”, la PRO TV. Ea a fost și vedeta Antenei 1 și a participat la mai multe emisiuni, printre care „Te cunoc de Undeva”.