CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2018: Cine a pus mâna pe marele premiul, dueluri aprinse înainte de marea finală

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2018: Pentru prima oară în istoria reality-show-ului difuzat de PRO TV, câştigătoarea premiului de 50.000 de euro este o femeie. La Cocani a câștigat George Vintilă, în Cipru a ieșit învingător Paul Ipate, iar acum, la Porumbacu de Sus (Sibiu), pe premiul cel mare a pus mâna o actriță.

04 mai 2018, 08:41
CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2018: Cine a pus mâna pe marele premiul, dueluri aprinse înainte de marea finală

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2018: Duelul ediției din această seară s-a dat între Dinu Maxer, propus de Vladimir Drăghia, și Cosmin Natanticu, provocat de Dinu. A fost primul duel în care Natanticu a participat de când este în competiție, în timp ce pentru Maxer, aceasta a fost a treia oară în care s-a aflat în această ipostază. Probele, în număr de trei, au fost din categoria „rezistență” și au constat în diverse activități solicitante din punct de vedere fizic.

În prima probă, cei doi au trebuit să bată un număr impresionant de cuie, într-un timp de 10 minute. Cuiele trebuiau bătute corect, până la capăt, făcându-se o verificare amănunțită în acest sens, după terminarea probei, cu ajutorul unei rigle. Cel care a reușit să bată cele mai multe cuie, și anume 27, dintre care doar 25 au fost bătute corect, a fost Cosmin Natanticu, depășindu-l pe Dinu Maxer cu doar un cui. 

Cea de-a doua probă s-a numit „Arcașii” și a constat în tragerea a 7 săgeți, la o țintă aflată la 10 metrii. Cel care a căștigat această probă a fost tot Cosmin Natanticu, care a reușit să trimită săgețile în locurile cu cele mai multe puncte de pe țintă, nimerind chiar și mijlocul acesteia. Scorul a fost de 43 la 11, Cosmin câștigând astfel proba, în mod detașat. 

Din această cauză, Cosmin conducând deja duelul cu 2-0, nu s-a mai organizat o a treia probă, Dinu Maxer fiind nevoit să părăsească Ferma Vedetelor și să își ia adio de la premiul de 50 de mii de euro. „Prefer să ies din competiție din cauza unui duel, și nu votat de cei pe care i-am dat eu afară”, a susținut Dinu. 

Cosmin s-a calificat astfel printre ultimii șase concurenți, care se vor lupta în edițiile următoare, pentru marele premiu. Aceștia sunt: Vladimir Drăghia, Grațiela Duban, Rona Hartner, Cosmin Natanticu, Tania Popa și Cătălin Neamțu. 

Pentru prima oară în istoria reality-show-ului difuzat de PRO TV, câştigătoarea premiului de 50.000 de euro este o femeie. La Cocani a câștigat George Vintilă, în Cipru a ieșit învingător Paul Ipate, iar acum, la Porumbacu de Sus (Sibiu), pe premiul cel mare a pus mâna o actriță.

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2018: Pentru prima oară în istoria reality-show-ului difuzat de PRO TV, câştigătoarea premiului de 50.000 de euro este o femeie. La Cocani a câștigat George Vintilă, în Cipru a ieșit învingător Paul Ipate, iar acum, la Porumbacu de Sus (Sibiu), pe premiul cel mare a pus mâna o actriță.

Tania Popa a jucat în serialele precum “Meseriaşii”, “Cu un pas înainte” şi “Tanti Florica”, de la Pro TV, iar ultimele filme făcute au fost “America, venim” şi “Ana, mon amour”. Până acum a apărut în peste 20 de filme, dar şi în peste 20 de piese de teatru, alături de parteneri celebri. Pe actriţă o vedeţi în fiecare miercuri şi joi, la Pro TV, în reality-showul “Ferma Vedetelor”.