CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015: Cătălin Scărlătescu s-a dat de gol

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015. Cătălin Scărlătescu nu poate păstra un secret! El l-a dat de gol pe câştigătorul emisiunii culinare în cadrul căreia chef-ul are rol de jurat.

30 apr. 2015, 16:52
CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015: Cătălin Scărlătescu s-a dat de gol

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015. Finala emisiunii-concurs “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” este abia luni, 4 mai, însă Cătălin Scărlătescu, unul dintre juraţi, l-a deconspirat pe marele câştigător înainte de termen.

Cum filmările pentru emisiune s-au încheiat în urmă cu ceva vreme, toţi cei implicaţi au avut obligaţia contractuală de a nu face public numele marelui câştigător înainte ca Antena 1 să difuzeze finala.

Însă Cătălin Scărlătescu a omis acest detaliu şi, mândru, a început să defileze cu învingătorul pe la marile întruniri mondene.

În weekend, Scărlătescu şi Michael Pascale, căci despre el este vorba, au gătit umăr la umăr pentru VIP-urile prezente la demonstrativul în cadrul căruia au jucat veteranii tenisului românesc. Mai mult, imprudent, juratul a pus şi o fotografie cu ei pe Facebook, scrie libertatea.ro

 În prezent, în finala de la Antena 1 mai sunt doi bucătari, Pascale şi Maria Crap. Michael a făcut şcoala de bucătari în Franţa, unde a plecat cu părinţii lui în 1994.

Abia în urmă cu trei ani a revenit în România, stabilindu-se la Baia Mare, cu mama lui. Michael are o logodnică originară din Franţa, cu nume de prăjitură: Amandine. În august, cei doi vor deveni părinţi, iar nunta au programat-o pentru anul viitor.

Marți seară, jurații ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” i-au ales pe cei doi finaliști ai sezonului care se vor întrece în marea finală difuzată de Antena 1 luni, 4 mai, de la 20.30. Michael și Maria sunt cei doi bucătarii care au șansa să câștige concursul.

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015: Surpriză uriaşă

După ce Ciprian a fost eliminat din concurs, Maria și Michael au îmbrăcat tunicile negre și au intrat într-o probă de gătit care de data aceasta i-a scos din bucătăria “Hell’s Kitchen” și i-a adus într-un restaurant de top din Capitală. 

Sub atenta observație a celor trei jurați și a lui Iosif Ștefănescu, chef-ul restaurantului, Michael și Maria primesc sarcina de a prepara tartar de vită. 

Orice detaliu contează, iar ochilor ageri ai chef-ilor nu le scapă nimic. Cea mai mică greșeală poate deveni fatală în această etapă a concursului, acum când oricare dintre cei doi concurenți poate fi declarat câștigător.

Miza este mare și ea, pentru că cine câștigă această probă primește un avantaj important în marea finală. Degustarea a adus multe emoții celor doi, iar chefii au decis că Maria merită avantajul mai mult decât Michael. 

Săptămâna viitoare, pe 4 mai, Michael și Maria vor conduce ultimul service din acest sezon de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, cu un meniu personal, iar jurații îl vor desemna pe marele câștigător din acest an.