CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015: Cine este noul CHEF al României

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015: Marți seară jurații ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” i-au ales pe cei doi finaliști ai sezonului care se vor întrece în marea finală difuzată de Antena 1 luni, 4 mai, de la 20.30. Michael  a câştigat în final, cu voturi 2 la 1, Iadul Bucatarilor.

04 mai 2015, 11:44

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015 UPDATE. Este oficial, Michael a castigat concursul.  Votat cu două voturi contra unuia, cel care se poate bucura că este câștigătorul celei de-a doua ediții Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor este MICHAEL PASCALE.

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015: După ce Ciprian a fost eliminat din concurs, Maria și Michael au îmbrăcat tunicile negre și au intrat într-o probă de gătit care de data aceasta i-a scos din bucătăria “Hell’s Kitchen” și i-a adus într-un restaurant de top din Capitală. Sub atenta observație a celor trei jurați și a lui Iosif Ștefănescu, chef-ul restaurantului, Michael și Maria primesc sarcina de a prepara tartar de vită.

Orice detaliu contează, iar ochilor ageri ai chef-ilor nu le scapă nimic. Cea mai mică greșeală poate deveni fatală în această etapă a concursului, acum când oricare dintre cei doi concurenți poate fi declarat câștigător. Miza este mare și ea, pentru că cine câștigă această probă primește un avantaj important în marea finală. Degustarea a adus multe emoții celor doi, iar chefii au decis că Maria merită avantajul mai mult decât Michael.

Săptămâna viitoare, pe 4 mai, Michael și Maria vor conduce ultimul service din acest sezon de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, cu un meniu personal, iar jurații îl vor desemna pe marele câștigător din acest an. 


CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015: Sunt duri, exigenți și uneori de-a dreptul diabolici. Cu toate acestea, cei trei jurați de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” au rămas pe placul multor concurenți ai show-ului. Luni, 4 mai, de la 20.30, când Antena 1 difuzează marea finală, cei trei chefi vor fi surprinși cu un cadou inedit din partea uneia dintre concurentele de anul acesta. Chiar în timpul filmării finalei, jurații au fost bucuroși să primească fiecare câte o caricatură cu portretul lor. 

”Am fost plăcut surprins să-mi văd chipul în acel tablou. Aș mai fi lucrat un pic păr, dar în rest cred că aduce cu mine”, glumește chef Bontea. 

”Eu arăt cam fioros”, adaugă chef Scărlătescu amuzat, ”oare așa m-am uitat la concurenți tot sezonul?”. La rândul lui, chef Dumitrescu mărturisește că e o bucurie să poată adauga acest cadou pe lista amintirilor pe care le-a strâns de-a lungul anilor de la foști concurenți pe care i-a jurizat. 

Luni, 4 mai, de la 20.30, cei trei jurați vor decide cine este marele câștigător al celui de-al doilea sezon “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. Michael și Maria se vor întrece în ultimul service al show-ului și fiecare va pune la bătaie un meniu creat special pentru această seară, multă pasiune, dăruire și seriozitate. 

IADUL BUCATARILOR 2015: Cine este Maria Crap

Maria este originara din Constanta, dar traieste si munceste in Franta. A inceput sa gateasca acum opt ani, cand a ajuns in Franta, dupa ce s-a casatorit (sotul sau era la vremea aceea jucator de rugby profesionist). 

Presedintele clubului la care activa i-a propus sa lucreze cu el. Evolutia Mariei in bucatarie a fost simpla si rapida. Dupa ce a lucrat trei ani cu acest chef, sotul sau a trebuit sa schimbe clubul si astfel s-au mutat in sudul Frantei, unde locuiesc de patru ani. Maria a facut o scoala la Avignon, in urma careia a obtinut diploma mult asteptata. Iar in timpul scolii a cunoscut mai multi chefi cu care a colaborat, la finalul cursurilor primind si o oferta de munca. 

Dupa un an de zile a avut marea sansa de a-si deschide propriul restaurant, unde isi rasfata in prezent clientii cu preparate proprii. In tot acest timp a adus pe lume si trei copii: din prima sarcina are doua fetite gemene, in varsta de 5 ani si jumatate, iar mezinul are un an si jumatate.  

Preparatele pe care adora sa le gateasca sunt sarlota de andive si St. Jacques, dar si Bouillabaisse.

IADUL BUCATARILOR 2015: Cine este Michael

Michael a inceput sa gateasca din copilarie impreuna cu mama sa. A urmat cursuri de specializare in gastronomie frantuzeasca atunci cand s-a stabilit in Franta

 In 1994 a plecat impreuna cu parintii lui. Tatal este rugbyst si mama gimnasta. Mai are o sora, Cristina, in varsta de 29 de ani. S-a mutat cu parintii in Normandia prima data si apoi au inceput sa se mute intai in sudul Frantei, apoi in Anglia, apoi in Alpi, apoi la Paris. Mama locuieste in prezent in Normandia, unde preda gimnastica ritmica si tatal este in Alpi, unde lucreaza ca inginer, in vreme de sora lui Michael este profesoara de inot in Franta. Parintii sunt divortati, au divortat la 2 ani dupa ce au plecat din Romania, iar dupa divort Michael a ramas cu tatal lui si sora lui cu mama. La 15 ani Michael a urmat o scoala de contabilitate, dar s-a lasat de ea pentru ca nu I se potrivea. 

A ajuns la Saint Tropez ca ajutor de bucatar. Apoi a incercat sa ajunga bucatar insa si-a dat seama ca in Franta fara studii nu va reusi sa faca nimic. Asa ca s-a intors in Normandia si si-a luat diploma de bucatar. A inceput apoi sa lucreze ca chef de partie timp de un an si jumatate

De trei ani si jumatate lucreaza ca chef. S-a hotarat sa se intoarca in Romania sa incerce si aici o cariera in domeniu. A avansat foarte repede in Franta si a ajuns destul de departe pentru varsta lui. Visul lui este sa aiba restaurantul propriu, in care sa serveasca mancare sanatoasa.

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015. Finala emisiunii-concurs “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” este abia luni, 4 mai, însă Cătălin Scărlătescu, unul dintre juraţi, l-a deconspirat pe marele câştigător înainte de termen.

Cum filmările pentru emisiune s-au încheiat în urmă cu ceva vreme, toţi cei implicaţi au avut obligaţia contractuală de a nu face public numele marelui câştigător înainte ca Antena 1 să difuzeze finala.

Însă Cătălin Scărlătescu a omis acest detaliu şi, mândru, a început să defileze cu învingătorul pe la marile întruniri mondene.

În weekend, Scărlătescu şi Michael Pascale, căci despre el este vorba, au gătit umăr la umăr pentru VIP-urile prezente la demonstrativul în cadrul căruia au jucat veteranii tenisului românesc. Mai mult, imprudent, juratul a pus şi o fotografie cu ei pe Facebook, scrie libertatea.ro

 În prezent, în finala de la Antena 1 mai sunt doi bucătari, Pascale şi Maria Crap. Michael a făcut şcoala de bucătari în Franţa, unde a plecat cu părinţii lui în 1994.

Abia în urmă cu trei ani a revenit în România, stabilindu-se la Baia Mare, cu mama lui. Michael are o logodnică originară din Franţa, cu nume de prăjitură: Amandine. În august, cei doi vor deveni părinţi, iar nunta au programat-o pentru anul viitor.

Marți seară, jurații ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” i-au ales pe cei doi finaliști ai sezonului care se vor întrece în marea finală difuzată de Antena 1 luni, 4 mai, de la 20.30. Michael și Maria sunt cei doi bucătarii care au șansa să câștige concursul.

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015: Surpriză uriaşă

După ce Ciprian a fost eliminat din concurs, Maria și Michael au îmbrăcat tunicile negre și au intrat într-o probă de gătit care de data aceasta i-a scos din bucătăria “Hell’s Kitchen” și i-a adus într-un restaurant de top din Capitală. 

Sub atenta observație a celor trei jurați și a lui Iosif Ștefănescu, chef-ul restaurantului, Michael și Maria primesc sarcina de a prepara tartar de vită. 

Orice detaliu contează, iar ochilor ageri ai chef-ilor nu le scapă nimic. Cea mai mică greșeală poate deveni fatală în această etapă a concursului, acum când oricare dintre cei doi concurenți poate fi declarat câștigător.

Miza este mare și ea, pentru că cine câștigă această probă primește un avantaj important în marea finală. Degustarea a adus multe emoții celor doi, iar chefii au decis că Maria merită avantajul mai mult decât Michael. 

Săptămâna viitoare, pe 4 mai, Michael și Maria vor conduce ultimul service din acest sezon de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, cu un meniu personal, iar jurații îl vor desemna pe marele câștigător din acest an.