CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015: Surpriză uriaşă

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015: Maria şi Michael s-au duelat în marea finală de la HELL'S KITCHEN- IADUL BUCATARILOR.  

28 apr. 2015, 18:59

CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015: Săptămâna viitoare, pe 4 mai, Michael și Maria vor conduce ultimul service din acest sezon de la ‘Hell’s Kitchen — Iadul bucătarilor’, cu un meniu personal, iar jurații îl vor desemna pe marele câștigător din acest an. 


CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015: Maria sau Michael? Unul dintre cei doi va câştiga finala Iadul Bucatarilor. Cei doi au fost susţinuţi de familii şi prieteni apropiaţi în finală.

Jurizarea începe, iar după numeroase degustări, cei trei chefi au decis că Maria câștigă un avantaj important pentru marea finală. Aceasta va avea la dispoziție mai multe ingrediente pentru service-ul final.


Concurenții ajung din nou în bucătărie, unde chefii dau indicații prețioase înainte de service-ul din această seară.

Dar în timp ce ascultau atent la chef Sorin Bontea, cei doi concurenți au parte de o surpriză de proporții! Maria își revede familia, iar Michael o poate strânge din nou la piept pe iubita lui, Amandine.


CASTIGATOR IADUL BUCATARILOR 2015: Ajunși în bucătărie, concurenții își dau seama că nu s-au descurcat tocmai bine la cumpărături.

Chefii încearcă să le explice unde au greșit și îi trimit înapoi la cumpărături. Din ce în ce mai stresați, aceștia aleargă prin magazin în căutarea produselor.

Maria și Ciprian se întorc în bucătărie și încep să gătească. Timpul se scurge rapid și vine momentul jurizării.

Chefii încep să deguste preparatele și să observe atent modul în care acestea au fost executate. Emoțiile ating cote inimaginabile atât pentru Maria și Ciprian, cât și pentru Michael, care asistă la jurizare în dorința de-a afla cu cine va duce bătălia finală pentru marele premiu.

 

La final, cei trei chefi decid că în finală va merge Maria. Din nefericire, Ciprian este nevoit să părăsească „Hell`s Kitchen-Iadul bucătarilor”.

 
IADUL BUCATARILOR 2015: Cine este Maria Crap

Maria este originara din Constanta, dar traieste si munceste in Franta. A inceput sa gateasca acum opt ani, cand a ajuns in Franta, dupa ce s-a casatorit (sotul sau era la vremea aceea jucator de rugby profesionist). 

Presedintele clubului la care activa i-a propus sa lucreze cu el. Evolutia Mariei in bucatarie a fost simpla si rapida. Dupa ce a lucrat trei ani cu acest chef, sotul sau a trebuit sa schimbe clubul si astfel s-au mutat in sudul Frantei, unde locuiesc de patru ani. Maria a facut o scoala la Avignon, in urma careia a obtinut diploma mult asteptata. Iar in timpul scolii a cunoscut mai multi chefi cu care a colaborat, la finalul cursurilor primind si o oferta de munca. 

Dupa un an de zile a avut marea sansa de a-si deschide propriul restaurant, unde isi rasfata in prezent clientii cu preparate proprii. In tot acest timp a adus pe lume si trei copii: din prima sarcina are doua fetite gemene, in varsta de 5 ani si jumatate, iar mezinul are un an si jumatate.  

Preparatele pe care adora sa le gateasca sunt sarlota de andive si St. Jacques, dar si Bouillabaisse.

Michael a inceput sa gateasca din copilarie impreuna cu mama sa. A urmat cursuri de specializare in gastronomie frantuzeasca atunci cand s-a stabilit in Franta

IADUL BUCATARILOR 2015: Cine este Maria Crap

 In 1994 a plecat impreuna cu parintii lui. Tatal este rugbyst si mama gimnasta. Mai are o sora, Cristina, in varsta de 29 de ani. S-a mutat cu parintii in Normandia prima data si apoi au inceput sa se mute intai in sudul Frantei, apoi in Anglia, apoi in Alpi, apoi la Paris. Mama locuieste in prezent in Normandia, unde preda gimnastica ritmica si tatal este in Alpi, unde lucreaza ca inginer, in vreme de sora lui Michael este profesoara de inot in Franta. Parintii sunt divortati, au divortat la 2 ani dupa ce au plecat din Romania, iar dupa divort Michael a ramas cu tatal lui si sora lui cu mama. La 15 ani Michael a urmat o scoala de contabilitate, dar s-a lasat de ea pentru ca nu I se potrivea. 

A ajuns la Saint Tropez ca ajutor de bucatar. Apoi a incercat sa ajunga bucatar insa si-a dat seama ca in Franta fara studii nu va reusi sa faca nimic. Asa ca s-a intors in Normandia si si-a luat diploma de bucatar. A inceput apoi sa lucreze ca chef de partie timp de un an si jumatate

De trei ani si jumatate lucreaza ca chef. S-a hotarat sa se intoarca in Romania sa incerce si aici o cariera in domeniu. A avansat foarte repede in Franta si a ajuns destul de departe pentru varsta lui. Visul lui este sa aiba restaurantul propriu, in care sa serveasca mancare sanatoasa.