CASTIGATOR iUmor 2017: Surpriză uriaşă în finala iUmor de duminică, 10 decembrie. Aplauze în picioare! VIDEO

CÂȘTIGĂTOR iUmor 2017. Câștigătorul ”iUmor” din acest sezon este Ana Maria Calița.

RomaniaTV.net
10 dec. 2017, 17:12

CÂȘTIGĂTOR iUmor 2017. Sezon 4. FINALĂ. Câștigătorul ”iUmor” din acest sezon este Ana Maria Calița.

Plină de cel mai mare „iUmor”, concurenta a câștigat premiul de 20.000 de euro după unul dintre cele mai picante numere de stand up comedy. Nu au lipsit poantele, interacțiunea cu publicul, răspunsurile tranșante și umorul, cum era și firesc.

După 11 ediții pline de umor, timp în care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume, cei trimiși în finală datorită votului telespectatorilor sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș,  Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.


CÂȘTIGĂTOR iUmor 2017. Sezon 4. FINALĂ. După 11 ediții în care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere ale unor concurenți veniți din întreaga lume, cei trimiși în finală, datorită votului telespectatorilor, sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș, Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

CÂȘTIGĂTOR iUmor 2017. Sezon 4. FINALĂ. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. 

CÂȘTIGĂTOR iUmor 2017. Sezon 4. FINALĂ. În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

CÂȘTIGĂTOR iUmor 2017. Sezon 4. FINALĂ. Deja continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați „iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie deja pe adresa casting.a1.ro.

Finală iUmor, CÂŞTIGĂTOR. Vlad Grigorescu a spart gheața

”iUmor” își află câștigătorul din acest sezon duminică, 10 decembrie, în marea finală. Primul câştigător a fost Vlad Grigorescu, care între timp a devenit şi unul dintre prezentatorii emisiunii. 

Primul câștigător a fost anunţat în 2016. Atunci, telespectatorii au decis că marele câştigător al primului trofeu „iUmor” şi al premiului în valoare de 20.000 de euro este Vlad Grigorescu. 

A spart gheața și de atunci succesul l-a urmărit.   

Mai jos, video cu momentul lui Vlad Grigorescu din marea finală:

MAREA FINALĂ IUMOR. Mihai Bendeac, juratul iUmor”, are un câine năzdrăvan: „Ție nu ți-e rușine de ce ai făcut? De mâine mergem la psiholog!”

Mihai Bendeac, juratul iUmor”, este un mare iubitor de animale și este posesorul unui câine de talie mare, pe care-l crește cu multă dragoste și grijă în apartamentul său.

Deși îi arată multă afecțiune și îl recompensează de fiecare dată, patrupedul este un adevărat năzdrăvan! De curând, actorul le-a arătat fanilor un filmuleț în care uriașul a distrus apartamentul în nici jumătate de oră. Până și un perete nu a scăpat de „măcel” și a fost ros de câine.

.

 

 „Ție nu ți-e rușine de ce ai făcut? De mâine mergem la psiholog!”, a încercat să îl certe drăgăstos stăpânul. Cățelușul, surprins cu ochii în pământ și cu o mină vinovată, a fost iertat de Bendeac, deși i-a promis că e ultimul clip în care âl va mai avea ca protagonist.

„Iartă-l, Mihai, numai pentru fața aia posomorâtă, iartă-l de data asta…e minunat, iubesc câinii, iar pe tine te ador!”, a fost îndemnul unei admiratoare.

FINALA IUMOR. Ce s-a ales de Maria Popovici, câștigătoarea celui de-al doilea sezon „iUmor”, după reprezentația căreia jurații s-au ridicat în picioare să o aplaude?!

La finalul anului 2016, s-a decis marele câștigător iUmor. Maria Popovici a câștigat atunci cu un moment de stand up comedy cel de-al doilea sezon al talent-show-ului de la Antena 1. Ea a primit marele premiu de 20.000 de euro. 

Patru dintre cei nouă finaliști ai show-ului au primit trei like-uri și s-au calificat în etapă finală, în care au primit voturile telespectatorilor. Trei momente de stand up comedy și unul de hipnoză s-au calificat în faza finală a show-ului. 

 

 

Cei nouă finaliști ai show-ului au fost atunci : Adrian Lungu, Ana Maria Călița, Ionuț Rusu, BonBon Bombay, Marius Covache, Mane Voicu, Maria Popovici, Andrei Voicu, George Țintă au fost desemnați de telespectatori în urmă voturilor exprimate pe aplicația emisiunii.

 

 

Prin ce s-a deosebit de ei Maria?

 Ea a oferit, în opinia celor trei jurați, un număr fără greșeală, planificat în cel mai mic detaliu, care nu a dezamăgit. La finalul momentului său, Mihai Bendeac și Delia au aplaudat-o în picioare și au felicitat-o îndelung pentru că a reușit să nu se piardă niciun moment și să fie la înălțime, de la început până la sfârșit.

Momentul câștigătoarei din Marea Finală i-a impresionat pe fanii emisiunii, care s-au înghesuit să trimită sms-uri cu numele Mariei, iar după contabilizarea preferințelor, simpatica domnișoară a intrat în posesia trofeului iUmor și a unui cec de 20.000 de euro. „O să-mi împart banii cu prietenul meu, pentru că-l iubesc foarte mult”, a răspuns Maria când a fost întrebată ce va face cu banii.

De atunci, Maria are spectacole în întreaga țară!