CASTIGATOR NEXT STAR 2016, finala de popularitate

NEXT STAR 2016. FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR 2016. Telespectatorii l-au ales castigator pe Alin Cojoaca, un catarator pe stanci nevazator in varsta de 13 ani

05 mai 2016, 17:44
CASTIGATOR NEXT STAR 2016, finala de popularitate

CASTIGATOR FINALA NEXT STAR 2016 UPDATE– POPULARITATE. Finala NEXT STAR 2016 la capitolul popularitate a fost una incendiara! Telespectatorii l-au ales castigator pe Alin Cojoaca, un catarator pe stanci nevazator in varsta de 13 ani, insa si celelalte momente au fost de exceptie. Unul dintre cele mai frumoase momente pe scena NEXT STAR 2016 a fost al talentatei copile Ana Vanatoru.

Juriul si publicul din finala de popularitate NEXT STAR 2016 au ascultat cu sufletul la gura interpretarea divina a fetitei Ana Vanatoru, in varsta de doar 9 ani din Sibiu. Ana Vanatoru a cantat divin Nessun Dorma.

În finala de popularitate a sezonului 6 „Next Star”, Ana Vânătoru a cântat operă. Juriul rămâne impresionat de calitățile ei vocale.

Ana Vânătoru are DOAR 9 ani este din Sibiu și iubește opera. Ea a adus pe scena Next Star melodia ”Nessun dorma”.

Alina Eremia nu a putut să nu sesizeze ușurința cu care cântă Ana: ”Doamne, cât de frumos urcă!”.


CASTIGATOR NEXT STAR 2016, finala de popularitate. Copiii sunt imprevizibili și de cele mai multe ori timizi. Nu este cazul lui Luca Marin, un băiat de „șapse anișori” care a făcut spectacol la scenă deschisa in calificarile NEXT STAR 2016. Juriul a fost impresionat de pusti. Are doar şase ani, e „peltic”, dar asta nu-l împiedică să cucerească oamenii din jur. Luca Marin a venit la „Next Star” încrezător în forţele sale şi a făcut cel mai tare show si cele mai numeroase vizualizari pe Youtube.

NEXT STAR 2016. FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR 2016. Luca Marin concureaza joi, 5 mai 2016, in finala de popularitate a showului de talente NEXT STAR 2016. Ramane sa vedem daca va reusi sa impresioneze la fel de mult juriul si telespectatorii NEXT STAR.

In calificarile NEXT STAR 2016, cu o tobă mai mare și mai grea decât el, Luca și-a început show-ul pe ritmuri orientale, acompaniat de o orchestră serioasă. Scena a luat foc în momentul în care micuțul a renunțat la instrument și a început să danseze.

NEXT STAR 2016. FINALA DE POPULARITATE NEXT STAR 2016. Mișcările lui Luca Marin au fost absolut savuroase, iar Alina Eremia nu s-a putu abține și a exclamat: „Trebuie să filmez. Așa ceva nu vezi foarte des”.

Finala de popularitate a show-ului “Next Star” va aduce joi, 5 mai, de la ora 20.30, în fața telespectatorilor Antenei 1, 11 copii cu aptitudini speciale pentru muzică, dans, acrobație și escaladă care vor intra în competiție pentru un premiu în valoare de 5.000 de euro.

știgătorul finalei de popularitate al celui de-al șaselea sezon va fi ales de telespectatorii Antenei 1, care vor avea posibilitatea să-l voteze prin sms la 1272.

Tânărul Julio Iglesias n-a câștigat nici un premiu la „Cerbul de Aur” și apoi a devenit vedetă mondială. De asta avem o ediție în care doar publicul decide. Ca să nu-l ratăm pe un eventual Julio Iglesias”, spune prezentatorul Dan Negru. Pentru finala de popularitate, juriul format din Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL va avea doar un rol consultativ.

Așadar, în finala de popularitate, telespectatorii îl vor revedea pe Alin (13 ani), din București, puștiul nevăzător care practică escalada sportivă. “Pentru finala aceasta, m-am cățărat pe stâncă, la munte”, spune Alin. Ce nouă lecție de ambiție și curaj le va oferi tuturor Alin, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara. Tot atunci, vor veni la “Next Star” Luca (6 ani), din București, un puști care spune că se pricepe “la dans, saxofoane și clarinet” și care deține recordul de vizualizări pe youtube, în acest sezon, și Ana (9 ani), din Sibiu, o fetiță care nu a făcut nici o pregătire vocală, dar care cântă minunat muzică de operă.

Joi seara, în competiția pentru premiul de popularitate vor mai intra: Bianca (12 ani, Drăgășani), Alexia (12 ani, Reghin), Mario (10 ani, Oradea), Denisa (8 ani, București), Bianca Pană (10 ani, comuna Aluniș, jud Prahova), Daria (12 ani, Medgidia), Sofia (6 ani, Focșani) șiRemi (13 ani, Corabia) care, cu momentele lor artistice, vor încerca să-i impresioneze pe toți cei aflați în fața micilor ecrane. Pe parcursul show-ului, telespectatorii își vor putea vota preferatul la sms 1272, chiar și de mai multe ori de pe același număr de telefon.