CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017 PRO TV: Surpriză uriaşă în finală. Ce jurat a adunat cele mai multe voturi UPDATE

Publicat: Vineri, 15 Decembrie 2017 19:16 // Actualizat: Sâmbătă, 16 Decembrie 2017 00:20 // Sursa: romaniatv.net

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017 PRO TV: Vineri, 15 decembrie, începând cu ora 20.30, are loc marea finală a emisiunii "Vocea României", aflată la sezonul şapte. RomaniaTV.net vă prezintă cele mai importante momente de la finala Vocea Romaniei 2017.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Vineri, în zi de doliu naţional, este programată finala emisiunii "Vocea României". Pentru prima dată în istoria show-ului patru fete se vor lupta pentru marele premiu. De asemenea, anul acesta, spre deosebire de ultimii doi, fiecare antrenor are câte un concurent în finală. 

Ana Munteanu este Vocea Romaniei. Bătălia finală s-a dat între Meriam Jane şi Ana Munteanu.  ► Locul 2 in FINALA Vocea Romaniei sezonul 7 a fost ocupat de Meriam Jane.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Zsuzsana Cerveni, din echipa Loredanei Groza, locul 3.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Andrada Creţu, din echipa lui Adi Despot, locul 4.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017.  Cântăreaţa Arilena Ara a cântat în finala "Vocea României" melodia "Nentori", care se bucură de un mare succes în rândul publicului din România.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Smiley a spus că a cunoscut latura sensibilă a lui Adrian Despot. "Mă bucur tare că am ocazia să-l cunosc ca om, ca muzician. Vreau să-l aplaudăm pentru că e prima lui finală", a zis Smiley.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Zsuzsana Cerveni a urcat încă o dată pe scenă, de data aceasta alături de Loredana Groza. "Vreau să spun că eşti cea mai minunată voce pe care am întâlnit-o în aceşti ani la Vocea României. Ai avut curaj. Ai venit la mine şi ai spus vreau să cântăm Bună seara, iubite. Indiferent ce se va întâmpla în această seară, noi suntem împreună”, i-a spus artista.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Meriam Jane, eleva lui Tudor Chirilă, a interpretat melodia "Oameni".

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Andrada Creţu, din echipa lui Adi Despot, a cântat cu Mihail.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Zsuzsana Cerveni şi Alessandro Safina au cântat împreună, impresionându-i pe cei prezenţi.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017.Tudor Chirilă i-a arătat concurentei sale, Meriam Jane, locuri din Bucureşti, printre acestea numărându-se şi Piaţa Victoriei. "Asta toată se numeşte Piaţa Victoriei. E un loc foarte special pentru mine, pentru că e un loc în care pot să vin şi să mă exprim liber", i-a spus juratul.

 

Ulterior, în cadrul finalei, Tudor Chirilă a făcut următoarele afirmaţii: "Cred că noi suntem în doliu de două ori. Îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar cred că oamenii care gândesc liber, într-un final, vor schimba ţara asta".

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 4. Andrada Creţu, din echipa lui Adrian Despot, a interpretat piesa "Numb" de la Linkin Park. "Eu nu te-am văzut pe tine în finală, de la început. La un moment dat, erau alţi favoriţi. (...) E foarte mişto ce ai reuşit să faci. Te felicit că ai ajuns în finală", i-a spus Smiley. 

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 3. Ana Munteanu şi Smiley au cântat una dintre melodiile artistului, "De unde vii la ora asta?”. Loredana Groza a spus că a fost un duet plin de ritm, în timp ce Tudor Chirilă a zis că "Ana a dat valoare suplimentară piesei".

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 2. După interpretarea finalistei Zsuzsana Cerveni, din echipa Loredanei Groza, juraţii şi-au spus părerea. "Are calitatea de a imprima un moment perfect în ochii unui privitor. Eu voi relaţiona întotdeauna cu momentul acela, chiar dacă nu este nimeni perfect. Pentru mine, vei rămâne cu momentul perfect", a spus Adrian Despot.

Tudor Chirilă a spus că vrea să vorbească mai mult de antrenoarea ei, Loredana Groza. "Anul acesta, a avut nişte momente senzaţionale şi o strategie de antrenor schimbată. Nu este previzibilă şi este un lucru foarte bun. Ce am văzut în momentul acesta mi s-a pare încununarea acestei strategii", a spus Tudor Chirilă.

"Am văzut în tine o stea! (...) Mă regăsesc în multe din acţiunile tale, aşa cum eram şi eu la vârsta ta", a spus Loredana Groza.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 1. Finala emisiunii "Vocea României" a început cu un omagiu adus Regelui Mihai. "Drum bun, Majestate!", a spus Pavel Bartoş.

Telespectatorii își pot alege favorita prin SMS trimis la numărul 1200 (disponibil în toate rețelele, costul fiind de 1,19 euro cu TVA), cât și online, gratuit pe site-ul Vocea României. Fiecare persoană poate vota online o singură dată sau prin SMS de maximum 10 ori.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Aşadar, în premieră, în finala „Vocea României" vor lupta patru fete: Andrada Creţu, din echipa lui Adi Despot, Meriam Jane, eleva lui Tudor Chirilă, Ana Munteanu, antrenată de Smiley, şi Zsuzsana Cerveni, din echipa Loredanei Groza.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Andrada Creţu – echipa Despot

Andrada Creţu are vaste cunoştinţe în genuri precum clasic, jazz, rock, fiind şi solistă în trupa sârbă New Quartet, dar şi instrumentistă (pian şi flaut).

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Meriam Jane Ndubuisi – echipa Tudor

Originară din Nigeria, Meriam are un frate, însă amândoi au fost părăsiţi de părinţi când erau mici. „Fratele meu este singura persoană importantă din viaţa mea, îl iubesc foarte mult. Copilăria a fost foarte grea, pentru că eram o victimă a rasismului, asta mi-a provocat foarte multă suferinţă. Eram mereu singură şi nu aveam prieteni, nu mă puteam juca cu alţi copii. Se speriau de mine, credeau că pielea mea este murdară. Am fost un copil furios, iar acum sunt doar dezamăgită", povestea Meriam.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Ana Munteanu – echipa Smiley

Originară din Republica Moldova, Ana a câştigat, în 2014, emisiunea "Moldova are talent". A cântat în finală, la doar 13 ani, hitul Patriciei Kaas, „Mon mec à moi", iar interpretarea impecabilă i-a adus marele premiu.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Zsuzsana Cerveni – echipa Loredana

Originară din Bucureşti, este elevă la Colegiul „Dinu Lipatti", secţia canto clasic. A cântat în multe trupe de toate genurile: pop, rock, progressive. Toţi cei patru juraţi i-au spus că are stofă de star.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Cum poţi vota: telespectatorii pot alege favorita atât prin sms, trimis la numărul 1200 (număr disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cât și online, gratuit, pe site-ul Vocea României. Orice utilizator poate vota online o dată, prin login cu pagină de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori.

Cum poți vota în finala Vocea României 2017

Telespectatorii pot alege favorita atât prin sms, trimis la numărul 1200 (număr disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cât și online, gratuit, pe site-ul Vocea României. Orice utilizator poate vota online o dată, prin login cu pagină de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori.

Arilena Ara cântă în finala Vocea României 2017

Arilena Ara cânta astăzi în finala Vocea României 2017! Cântăreața de origine albaneză a lansat până acum mai multe single-uri care au avut un succes răsunător în țară ei, iar în 2016 s-a făcut remarcată și în afară granițelor cu melodia Nentori. Piesa Arilenei este pe primele locuri în topurile muzicale din România.

”Este o binecuvântare să mă reîntorc în România în această perioada superbă a anului. Am ascultat foarte multe voci bune în acest show și sunt convinsă că toate cele patru finaliste sunt deja câștigătoare. Vocea României este o oportunitate uriașă pentru românii talentați să-și exprime trăirile, emoțiile, să-și facă auzite vocile unice și să-și arate personalitatea. Mă simt onorată să fiu pe scenă Vocea României în marea finală și să cant piesă datorită căreia m-am întors aici pentru fanii mei, Nentori.”, a declarat Arilena Ara.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6540
RON
14 Dec
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H