CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. ANA MUNTEANU a câştigat VOCEA ROMANIEI 2017

Publicat: Vineri, 15 Decembrie 2017 23:51 // Actualizat: Sâmbătă, 16 Decembrie 2017 00:19 // Sursa: romaniatv.net

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. ANA MUNTEANU a câştigat finala Vocea Romaniei 2017, care a avut loc, vineri, cu patru concurenti motivati si dornici sa impresioneze audienta, dar si antrenori pregatiti pentru un spectacol memorabil.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. LOCUL 4: ANDRADA CREŢU. LOCUL 3: ZSUZSANA CERVENI. LOCUL 2: MERIEM JANE. LOCUL 1: ANA MUNTEANU.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. Andrada Cretu si Adrian Despot, un duet de milioane. Piesa "Fata Verde" a fost alegerea lor, iar publicul i-a aplaudat la scena deschisa. Adrian Despot: "A crescut de la moment la moment. Vreau sa vedeti un om natural!".

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. Smiley a ales pentru Ana Munteanu o piesa epica pentru Finala Vocea Romaniei. Concurenta a urcat pe scena alaturi de Marcel Pavel, iar ce a urmat a amutit audienta. 

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. Un moment emotionat la Vocea Romaniei. Zsuzsana Cerveni si Loredana si-au incheiat duetul in genunchi. Reprezentatia lor a fost una extrem de puternica. Loredana Groza: "Esti cea mai minunata vocea pe care am intalnit-o in acesti ani la Vocea Romaniei!".

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. "Oameni", slagarul lui Aurelian Andreescu a fost interpretat intr-o maniera inedita de Meriam Jane. Vocea puternica a concurentei din Echipa Tudor Chirila a ridicat publicul in picioare.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. Marea Finala Vocea Romaniei a fost deschisa de cele patru finaliste ale sezonului 7 pe acordurile melodiei "Amazing Grace". Momentul muzical a fost un omagiu adus Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 dec 02:08
Răspunde | Votează email 0 email
anonim
tudor chirila iti dai seama ce suparat este pe smiley pentru ca nu a castigat adrian despot sau loredana groza de asemenea oricum merita smiley sa castige si el ca el saracul nu a castigat niciodata vocea romaniei chiar ma intrebam cand va castiga si smiley la vocea romaniei si iata ca asa a fost sa fie sa castige el bravo lui si echipei pe care a avut-o la indemana
1
EUR
4.6485
RON
13 Dec
noapte -3 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H