CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. ANA MUNTEANU a câştigat VOCEA ROMANIEI 2017

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. ANA MUNTEANU a câştigat finala Vocea Romaniei 2017, care a avut loc, vineri, cu patru concurenti motivati si dornici sa impresioneze audienta, dar si antrenori pregatiti pentru un spectacol memorabil.

15 dec. 2017, 21:51
CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. ANA MUNTEANU a câştigat VOCEA ROMANIEI 2017

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. LOCUL 4: ANDRADA CREŢU. LOCUL 3: ZSUZSANA CERVENI. LOCUL 2: MERIEM JANE. LOCUL 1: ANA MUNTEANU.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. Andrada Cretu si Adrian Despot, un duet de milioane. Piesa „Fata Verde” a fost alegerea lor, iar publicul i-a aplaudat la scena deschisa. Adrian Despot: „A crescut de la moment la moment. Vreau sa vedeti un om natural!„.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. Smiley a ales pentru Ana Munteanu o piesa epica pentru Finala Vocea Romaniei. Concurenta a urcat pe scena alaturi de Marcel Pavel, iar ce a urmat a amutit audienta. 

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. Un moment emotionat la Vocea Romaniei. Zsuzsana Cerveni si Loredana si-au incheiat duetul in genunchi. Reprezentatia lor a fost una extrem de puternica. Loredana Groza: Esti cea mai minunata vocea pe care am intalnit-o in acesti ani la Vocea Romaniei!„.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. „Oameni”, slagarul lui Aurelian Andreescu a fost interpretat intr-o maniera inedita de Meriam Jane. Vocea puternica a concurentei din Echipa Tudor Chirila a ridicat publicul in picioare.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017. Marea Finala Vocea Romaniei a fost deschisa de cele patru finaliste ale sezonului 7 pe acordurile melodiei „Amazing Grace”. Momentul muzical a fost un omagiu adus Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.