CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI. Tobi Ibitoye, show pe scenă în finală. Smiley a aplaudat în picioare

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI.Tobi Ibitoye, concurentul lui Smiley, este cel care a deschis marea FINALA de la Vocea Romaniei. Acesta a interpretat piesa "Feeling good" - Michael Buble.

18 dec. 2015, 19:01

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI. În finala de vineri, la Vocea României, doar trei antrenori au șanse să câștige competiția: Smiley, prin concurenții Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, Tudor Chirilă reprezentat de Cristina Bălan, și Marius Moga, datorită lui Tomi Weissbuch. 

Tobi Ibitoye a facut spectacol in finala de la Vocea Romaniei. Smiley a aplaudat în picioare.

„Foarte bine asamblat moment. E foarte puternic. Eu am crezut ca a fost ideea lui smiley sa puna doua cantece. Esti un showmen, esti o voce foarte puternică. Nu degeaba esti in finala. Mi s-a parut un moment foarte misto”, a spus Tudor.

„Mi-a placut la nebunie. M-am distrat, am simtit energia ta. Cand esti pe scena esti stapanul scenei”, a spus Loredana.

De asemenea, Moga l-a felicitat pe Tobi Ibitoye.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2015. Cristina Balan din echipa Tudor, Michel Kotcha si Tobi Ibitoye din echipa Smiley si Tomi Weissbuch din echipa Moga vor interpreta, vineri seara, cate trei melodii, una singuri, una cu antrenorul lor si inca una cu artisti cunoscuti, alaturi de care vor crea momente de exceptie.

Chiar daca Loredana nu va avea un concurent in finala, echipa antrenoarei va fi reprezentata vineri de patru dintre cele mai bune voci ale sale din acest sezon, care vor canta impreuna cu ea.

Citeşte şi FINALA VOCEA ROMANIEI: Cine se bate pentru premiul de 100.000 de euro. VIDEO

Potrivit vocearomaniei.protv.ro, melodii precum Jealous sau The show must go on vor fi interpretate de finalistii Vocea Romaniei, care le vor aduce romanilor momente pline de bucurie, energie, emotie si sensibilitate.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2015. Vineri seara se anunţă o finala magica, foarte multe surprize si un show memorabil. Prin sms sau apel la numarul 1200, acestia isi pot sustine si vota favoritul, pe care-l pot transforma in castigatorul noului sezon Vocea Romaniei.

VOCEA ROMÂNIEI. Tobi Ibitoye, finalist la show-ul de talente, restant la facultate