CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2019. Surpriză, s-a aflat cine va încasa cecul de 30.000 de euro

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2019. S-a aflat cine a câștigat Asia Express 2019! Conform unor surse apropiate echipelor de vedete care au participat la aventura din India și Sri Lanka, în marea finală au ajuns Ruby și iubitul ei, Adi, dar și coregrafii Bogdan Boantă și Cocuța.

12 ian. 2019, 12:52
CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2019. Surpriză, s-a aflat cine va încasa cecul de 30.000 de euro

Câștigătorii „Asia Express 2019” ar fi Bogdan și Cocuța! Cei doi au devenit cunoscuți datorită show-ului „Dansez pentru tine”, de la PRO TV, unde Cocuța era coregraf, iar Bogdan a fost întâi concurent, apoi coregraf și dansator. Conform surselor Libertatea, lupta cea mare din finală s-a dat între cuplul de coregrafi și perechea formată din cântăreața Ruby și iubitul ei, dansatorul Adrian (care a participat și la „Ninja Warrior Romania”).

Chiar dacă au plecat pe drumul dragonului în Sri Lanka și India cu gândul că se vor distra la fel de mult cum o fac atunci când se întâlnesc, Cocuța și Bogdan s-au întors epuizați. 

„Suntem triști tare, noi am crezut că o să ne distrăm, o să râdem, dar suntem epuizați, fără haz, loviți. Cine crede că show-ul ăsta este făcut doar pentru a da bine la TV se înșală amarnic. E greu tare de tot”, a povestit Cocuța, completată de colegul și prietenul ei.

„Totul e greu, dar să ne găsim cazare și mâncare e superdificil. Cum să te duci la un om acasă și să îi zici să te lase să dormi cu el în casă? Ne e dor de haine curate”, spunea Bogdan Boantă când încă se afla în Sri Lanka.