CASTIGATORI INSULA IUBIRII 2017, surpriză uriaşă

CÂȘTIGĂTORI INSULA IUBIRII 2017. După ce a avut o relație de două luni cu femeia care a cunoscut-o în Thailanda, Cătălin a decis să-și ceară în căsătorie fosta iubită.

RomaniaTV.net
14 aug. 2017, 07:34
CASTIGATORI INSULA IUBIRII 2017, surpriză uriaşă

CÂȘTIGĂTORI INSULA IUBIRII 2017. Insula iubirii a scos din nou la iveală nu numai slăbiciuni, dar și secrete bine ascunse, s-a transformat în oglinda în care concurenții au văzut reflectate comportamentele lor și ale celor alături de care au ales să parcurgă acest drum, confruntându-se cu propriile decizii, cu adevăruri și cu nevoia de asumare. Ultimul episod al emisiunii, în care telespectatorii Antena 1 vor vedea și cele 24 ore petrecute de cuplurile reunite, dar și schimbările din relațiile lor odată ajunși acasă, va mai aduce o surpriză pentru fanii emisiunii.

CÂȘTIGĂTORI INSULA IUBIRII 2017. Invitați special în Thailanda pentru a-i face o surpriză lui DeeDee, aflată în recuperare după operația la picior, dar și pentru a discuta despre accident și consecințele comportamentului și alegerilor ei, părinții concurentei vor sta de vorbă cu Radu Vâlcan la ceremonia focului.

CÂȘTIGĂTORI INSULA IUBIRII 2017.  Înainte ca fiica lor și Robert să li se alăture, ei vor povesti despre copilăria lui DeeDee, despre cum a crescut, dar și despre impulsivitatea ei pe „Insula iubirii” și relația cu Robert, despre care amândoi spun că și în țară este cu „suișuri și coborâșuri”, adăugând cât de mult îl apreciază pe iubitul fiicei lor.

CÂȘTIGĂTORI INSULA IUBIRII 2017. Liviu și Bianca, înțelegere tacită! Au refuzat să vorbească despre relația lor. Bianca a izbucnit în lacrimi, fără motiv, în ultimul interviu: „Nu am pățit nimic”. 

După ce au plecat din emisiune, Liviu și Bianca au refuzat să mai dea vreun detaliu despre relația lor.

CÂȘTIGĂTORI INSULA IUBIRII 2017. Răsturnare de situație, neașteptată! După două luni de iubire cu ispita Nicoleta, Cătălin s-a răzgândit! Și-a cerut fosta iubită în căsătorie: „Vrei să fii soția mea?”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” a ajuns la final, duminică, 13 august, la Antena 1. Ultimul episod a fost cel al concluziilor, al întâlnirilor, al discuţiilor şi, mai ales, al deciziilor. Cele şase cupluri care au ales să îşi testeze relaţia şi să pornească în această aventură imprevizibilă au avut de înfruntat finaluri neaşteptate şi răspunsuri mai mult sau mai puţin plăcute.

 

Unul dintre cele mai dramatice momente s-a consumat în întâlnirea lui DeeDee cu părinţii ei, sosiţi în Thailanda. Venirea lor la ceremonia focului a fost o surpriză pentru concurentă şi pentru Robert, iubitul ei, care i-a fost alături acesteia în cele câteva zile de spitalizare şi în timpul operaţiei la picior, după accidentul cu ATV-ul pe plajă. La vederea familiei, DeeDee s-a bucurat la început, dar i-a spus lui Radu Vâlcan, gazda ceremoniei, că prezenţa celor dragi i se pare „suspectă” şi că vestea adusă de el poate fi bună, dar „depinde… de final”.

 

După momentul revederii a venit timpul discuţiilor serioase, aspect care a stârnit multe furtuni. Părinţii lui DeeDee au aflat de la Radu detalii pe care nu le ştiau despre comportamentul fiicei lor pe insulă, cu care de altfel au ţinut legătura cât aceasta se afla în spital. Consumul de medicamente fără o nouă prescripţie, acţiune făcută fără ştirea echipei de producţie şi într-o combinaţie periculoasă cu consumul de alcool, producerea accidentului, comportamentul zeflemitor şi jignitor faţă de colegii de insulă – toate au fost scoase la iveală prin imaginile inregistrate pe insulă. În plus, Robert a văzut şi imagini cu DeeDee distrându-se şi modul în care a făcut-o, el ştiind doar versiunea povestită de partenera lui. El şi familia concurentei s-au uitat cum ea s-a purtat cu băieţii ispite, cum a băut la petrecerile de pe insulă şi ce a spus la adresa iubitului ei, care a fost dezamăgit de ceea ce a văzut.

„Nu ţi se pare normal să mă deranjeze?”, i-a replicat acesta, adăugând că „e o diferenţă de la cer la pământ”, între modul cum a ales fiecare să îşi respecte promisiunile şi limitele stabilite acasă şi gândindu-se cum va reacţiona familia lui atunci când va vedea emisiunea. Ceremonia s-a terminat cu tatăl concurentei părăsind discuţia aprinsă cu Radu şi spunându-i lui Robert că „dacă rămâi, la noi în casă nu mai vii”, atunci când prezentatorul emisiunii l-a rugat să tragă împreună concluziile a tot ceea ce a văzut şi a modului în care iubita lui a continuat să se comporte cu el. Trei luni mai târziu după întoarcerea în ţară, cei doi au venit împreună la testimoniale ca un cuplu, Robert spunând că a trecut peste toate aceste momente.

Maria şi Cosmin au plecat de pe „Insula iubirii” împreună, cu promisiunea concurentei că se va schimba şi că se va purta mai frumos cu partenerul ei. „A fost o experienţă frumoasă”, a spus ea despre ce a trăit  în Thailanda, o experienţă care i-a adus mai multă cunoaştere de sine şi respect pentru partenerul ei, pe care a fost la un pas să îl piardă.

Diana şi Ben au plecat despărtiţi din Thailanda, iar la testimonial au povestit că, până la despărţirea finală a mai durat un timp, petrecut împreună. În ceea ce priveşte relaţia ei cu ispita, concurenta a declarat că ”eu şi Andi am rămas în relaţii bune, însă nu suntem compatibili 100%”, spunând că în acest moment este singură.

Aurel şi Alexandra şi-au reproşat mai multe lucruri, în special legate de bani în ultima zi petrecută pe insulă. Cei doi nu au plecat ca un cuplu din Thailanda, însă, la întoarcere au continuat relaţia, tot cu împăcări şi despărţiri. În cele din urmă, după o altă perioadă, Alexandra a înregistrat un mesaj pentru emisiune spunând că s-a despărţit definitiv de  Aurel, şi-a făcut prieteni noi şi a început o altă viaţă.

Bianca si Liviu au petrecut cele 24 de ore împreună, dar cu decizii diferite. Bianca, hotărâtă, după cum declara în emisiune, să îşi trăiască viaţa asumat şi independent, o viaţă din care Liviu să nu mai facă parte, dar urmărindu-şi strategia prin care se vor întoarce împreună în ţară, astfel ca în momentul despărţirii să poate beneficia de un ajutor material. După cum a spus, Liviu îşi dorea să ajungă acasă cu Bianca, unde urma să îşi schimbe atitudinea şi lipsa de implicare în relaţie, de până atunci. La întâlnirea după trei luni de la întoarcerea din Thailanda, lucrurile erau complet schimbate între cei doi: deşi au venit separat, niciunul nu a vrut să ofere un răspuns dacă sunt sau nu împreună. Bianca a spus că este foarte bine, dar în timpul interviului, atunci când a fost întrebată dacă este fericită, ea a început să plângă. În timpul difuzării emisiunii, cei doi s-au căsătorit, iar Bianca a făcut mai multe schimbări printre care şi o operaţie de implant de silicon.

Cătălin şi Nicoleta au stat de vorbă despre ce s-a întâmplat şi despre relaţia lor, despre o confuzie intre iubire şi prietenie. În cele 24 de ore petrecute împreună au plâns amândoi, el a încercat să o consoleze şi, în cele din urmă, a decis să mai dea o şansă relaţiei lor, deşi a făcut o promisiune ispitei Nicoleta de a fi împreună la întoarcere. La rândul ei, aceasta a luat hotărârea să îl aştepte la sosire, pentru a primi o explicaţie faţă în faţă. În această discuţie, Cătălin şi-a asumat din nou relaţia cu ispita, femeia de care s-a îndrăgostit în Thailanda, spunând-i că vrea să înceapă o relaţie cu ea şi plecând împreună la ea acasă. Dar, lucrurile nu au durat mult şi Cătălin s-a întors din nou la Nico, pe care a cerut-o în căsătorie. În prezent cei doi concurenţi sunt din nou împreună.

Aşa s-au încheiat poveştile cuplurilor care au ales să trăiască experienţa Thailandei, în cel de-al treilea sezon al emisiunii „Insula iubirii”.