Câştigătorul LOTO din Găeşti care a pierdut 3 MILIOANE DE EURO. Ce a făcut cu biletul VIDEO

Surpriza de proporţii cu o zi înainte de termenul limită pentru revendicarea premiului de 16 milioane de lei la LOTO. Presupusul câştigător a declarat în exclusivitate pentru România TV că a pierdut biletul şi nu-şi poate revendica premiul. Pe de altă parte, un fost consilier al Loteriei Române lansează o ipoteză şoc. El spune că al  doilea câştigător nu există şi că a fost inventat pentru ca Loteria să pună mâna pe bani.

28 mart. 2016, 13:31
Câştigătorul LOTO din Găeşti care a pierdut 3 MILIOANE DE EURO. Ce a făcut cu biletul VIDEO

Eu biletul l-am tras cu vreo saptamana pana in Craciun. Intrand acolo in loterie. Deci numerele nu le-am pus de la mine sau venind cu ele de acasa sau trangandu-le dintr-un bol..zic ce sa joc? Cand mi-a atras atentia biletele puse pe panou acolo completate probabil de domnii de acolo„, spune bărbatul din Găeşti.

Bărbatul din Găeşti a câştigat premiul înainte de Anul Nou. „Am venit acasa, am luat biletele şi m-am uitat si varianta mea nu era. Si le-am rupt ca la vreo doua trei zile sa vad si numerele„, a mai spus ghinionistul câştigător.

Pe de altă parte un fost consilier al Loteriei vine cu o ipoteză şoc.

„Niciodată nu o să vină cineva să revendice al doilea premiu. De la început am afirmat că al doilea câştigător nu există şi omul care a câştigat de fapt a pierdut jumătate din sumă”, a declarat Sorin Constantinescu.

VEZI ŞI SCANDAL şi acuzaţii de FURT la loto 6 din 49: Loteria Română ar fi INVENTAT un câştigător VIDEO