Câştigi bani sau pierzi? Află ce îţi rezervă astrele în plan financiar în octombrie

In vreme ce unii nativi au lipici la bani, pentru altii ghinioanele se tin scai. Nu doar ca nu castiga nimic in plus, ba chiar pierd si ce pusesera deoparte. Iata care sunt predictiile in plan financiar pentru fiecare zodie in parte:

RomaniaTV.net
02 oct. 2015, 10:14
Câştigi bani sau pierzi? Află ce îţi rezervă astrele în plan financiar în octombrie

Berbec

Astrele iti surad in octombrie. Reusesti sa castigi suficient de mult pentru a-ti acoperi datoriile si chiar poti pune deoparte ceva bani la saltea. Vei obtine cam tot ceea ce iti propui in plan profesional motiv pentru care si raspla binemeritata vine la sfarsitul lunii imbogatindu-i macar pentru o vreme.

Citeşte şi Află la ce boli eşti predispus, în funcţie de zodia ta şi care sunt cauzele

Taur

Pentru tine astrele nu se aliniaza tocmai favorabil, motiv pentru care banii nu au deloc lipici la conturile tale. Te trezesti ca imprastii in stanga si in dreapta cu toate economiile tale, apoi iti plangi in pumni nestiind de unde atata generozitate pe tine. Primesti unele oferte de munca, dar niciuna nu te multumeste.

Citeşte şi Horoscopul sănătăţii pentru luna octombrie 2015

Gemeni

Cea de-a doua luna de toamna se dovedeste in cazul tau plina de oportunitati. Este perioada ideala pentru a face unele investitii care isi vor aduce roadele spre sfarsitul anului. Vei fi nevoita sa faci fata birocratiei legalizarii unor acte, ar putea fi vorba despre impartirea unei mosteniri, a unor bunuri.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.