Câştigul anului la pariuri sportive – A mizat pe 5 favorite şi a câştigat peste 155.000 de lei!

Un parior a trăit weekendul fotbalistic la maxim după ce a mizat pe 5 favorite și a reușit să câștige peste 155.000 RON la winmasters.com.

24 aug. 2016, 06:30
Câştigul anului la pariuri sportive – A mizat pe 5 favorite şi a câştigat peste 155.000 de lei!

Fericitul câștigător a ales 5 favorite, destul de clare. Acesta a pariat pe victoriile lui St. Etienne, Milan, Bologna, West Ham și Real Madrid, 5 echipe din campionatele de top ale lumii, toate jucând în fața propriilor suporteri, cu excepția celor de la Real Madrid. În mare parte meciurile au avut un parcurs simplu, favoritele dominând, singura emoție a jucătorului fiind la penaltiul ratat de Torino în minutul 96 în fața Milanului. Ultimul meci de pe bilet, Real Sociedad – Real Madrid a fost unul lipsit de emoții, madrilenii reușind să deschidă scorul rapid, în minutul 2 prin Gareth Bale. Acest meci a beneficiat și de cea mai bună cotă de pe piață – 1.82, meciul fiind oferit cu Marjă 0% de cei de la winmasters.com!

Mai mult, datorită promoției Bonus acumulator, acesta va încasa în plus 2.000 de lei!

Iată biletul câștigător: 

Despre winmasters.com:

winmasters este o platformă internațională de gaming, care aduce în online pariuri sportive, cazinou și jocuri, în cel mai prietenos și incitant mediu. winmasters este un brand de gaming care a fost dezvoltat în concordanță cu nevoile jucătorilor. winmasters oferă o platformă receptivă și orientată către clienți, unde utilizatorii pot personaliza interfața, ca să se asigure că au acces instant către cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost dezvoltată de către o echipă cu profunde cunoștințe și experiență îndelungată în industria de gaming, oferindu-le utilizatorilor cea mai bună experiență de jocuri de noroc în online.