CÂŞTIGURI la pariuri? Se face! Avem 13 BILETE CASTIGATOARE în martie. Al 14 lea este aici!

Ghinion pentru casele de pariuri: Redactia www.PARIURI1x2.ro  a bifat duminica un nou BILET CASTIGATOR, al 13-lea DOAR IN LUNA MARTIE!  Azi in cautam pe al 14-lea. Vezi sugestia!

20 mart. 2017, 10:07
CÂŞTIGURI la pariuri? Se face! Avem 13 BILETE CASTIGATOARE în martie. Al 14 lea este aici!

Cei care au ales sa mizeze si ieri pe pe propunerea noastra si-au dublat iarasi banii. Am pariat pe cel putin un gol inscris de oaspeti in derby-ul din Ligue 1, Paris SG -Lyon, meci castigat de gazde, dar cu 2-1, precum si pe o victorie repurtata de Bayern Munchen, la Borussia Monchengladbach. Bavarezii s-au impus greu, cu 1-0, insa cele 3 puncte cucerite i-au trimis pe Lewandowski si compania si mai aproape de un nou titlu. 

Biletul zilei:

Chiar daca este o zi saraca in evenimente sportive, redactia Pariuri1x2 a identificat doua ponturi cu ajutorul carora tintim profitul si pe biletul de astazi! Nu fortam pariurile si mizam pe aceeasi varianta, peste 1.5 goluri, in partidele Auxerre – Strasbourg si Poli Timisoara – FC Voluntari. SUCCES!


Citeste si:


18:00, Timisoara – Fc Voluntari, peste 1.5 goluri
21:45, Auxerre – Strasbourg, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.