Cât câştigă un administrator de parc auto

RomaniaTV.net vă spune cum e plătită în această perioadă poziţia de administrator de parc auto. 

RomaniaTV.net
30 mart. 2018, 06:56
Cât câştigă un administrator de parc auto

Poziţia de conducere şi monitorizare a unui parc auto este plătită în această perioadă cu salarii lunare de 3.000 de lei.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii tehnice, cel puţin trei ani experienţă pe un post similar, foarte bune cunoştinţe în domeniul auto. De asemenea, ştie să lucreze la PC, are permis de conducere categoria B, cunoştinţe medii de engleză, abilităţi de comunicare, negociere, de organizare şi planificare. E rezistent la stres, punctual, serios şi ordonat.

Ce va face omul angajat în acest post:

  • conduce şi monitorizează administrarea parcului auto al companiei angajatoare. În acest sens, gestionează buna funcţionare a autovehiculelor, urmărind pentru fiecare dintre acestea în parte: kilometri parcurşi, istoricul reparaţiilor, planificarea pentru întreţinere&service, evidenţa utilizatorilor pe fiecare vehicul în parte, rapoarte de accident, locaţia vehiculelor.
  • coordonează activitatea de întreţinere şi reparaţii a autovehiculelor din cadrul companiei, prin actualizarea în termen şi la timp a tuturor documentelor autovehiculelor parcului auto (ITP, rovigneta, rca, casco), precum şi ale conducătorilor auto (fişa medicală, aviz psihologic);
  • predă şi primeşte, pe baza de proces verbal de recepţie, autovehiculele în exploatarea conducătorilor auto;
  • asigură fluxul de informaţii dinspre şi către utilizatori.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.