Cât câştigă vedetele de REVELION? Delia Matache va primi o sumă EXORBITANTĂ VIDEO

Delia Matache este cea mai bine plătită cântăreaţă în noaptea de Revelion, va primi 30.000 de euro . Anna Lesko va primi 28.000 de euro pentru prestaţia ei, iar Andreea Bălan va câltiga 18.000 de euro de Anul Nou.

29 nov. 2013, 09:40
Cât câştigă vedetele de REVELION? Delia Matache va primi o sumă EXORBITANTĂ VIDEO

Noaptea de Revelion este una bănoasă pentru vedete. Deja au fost semnate contractele, iar vedetele vor avea şi câte 8 spectacolele în Noaptea dintre Ani!.Dar „sacrificiul” merită, pentru că sumele încasate se ridică şi la zeci de mii de euro, potrivit România TV.

Citeşte şi Oferte de petrecere a Revelionului în ţară. Vezi preţurile pentru Valea Prahovei, Maramureş sau Sighişoara

Delia Matache este cântăreaţa care va câştiga cei mai mulţi bani în noaptea de Revelion, scriu cei de la Libertatea. Artista are deja semnate cinci contracte pentru Nopatea dintre Ani şi negociază pentru alte trei. Cu un onorariu cuprins între 3500 şi 5000 de euro pe spectacol, Delia va încasa de revelion în jur de 30.000 de euro.

Basarabeanca Anna Lesko este pe locul doi în topul celor mai bine plătite vedete de Revelion. ea va câştiga nu mai puţin de 28.000 de euro pentru cele 7 spectacole din Capitală. De asemenea, Andreea Bălan va obţine doar 18.000 de euro pentru cele şase spectacole pe care le-a va avea de
Anul Nou.

Citeşte şi Cât au cheltuit cei aproape 100.000 de români care au petrecut Revelionul în staţiunile din ţară

Daniela Gyorfi va cânta de Revelion în Târgu Mureş şi Reghin, iar pentru cele patru spectacole ve primi 12.000 de euro. Anda Adam îşi va rotunji veniturile cu 12.500 de euro, din cele cinci showuri programate în Bucureşti.