Cât costă valizele cu care a venit Liviu Dragnea luni la Parlament

Liviu Dragnea a venit luni la şedinţa CEx PSD cu două valize, o scenetă-replică la dezvăluirile Rise Project. Într-una din ele preşedintele PSD a adus gogoşi, iar în cealaltă câteva dosare privindu-l pe preşedintele Klaus Iohannis.

RomaniaTV.net
05 nov. 2018, 12:08

Liviu Dragnea a avut grijă să nu se afişeze cu nişte valize scumpe. Comparând logo-ul de pe valiză cu cele aflate la vânzare pe piaţă, se observă că valizele lui Liviu Dragnea pot fi găsite la supermarket, la preţul de 200 de lei. 

Faţă de brandurile renumite, care au preţuri care depăşesc chiar şi 1.000 de lei, se observă că Liviu Dragnea a avut grijă să nu fie ostentitv. Mai ales că a abandonat valizele pe holurile parlamentului, după mica scenetă jucată în faţa jurnaliştilor.

Liviu Dragnea a venit cu două valize în Parlament, la şedinţa CEx al PSD, ca reacţie la scandalul „Valiza” şi dezvăluirile anunţate de Rise Project în legătură cu afacerile familiei Dragnea şi relaţiile cu firma Tel Drum. Gestul liderului PSD Liviu Dragnea vine după anunţul Rise Project că are date din Tel Drum găsite într-o valiză în Teleorman.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, cu două VALIZE în Parlament: Prima cu „gogoşi” de la Rise Project, a doua cu „dosare”