Cât de rea e o femeie, în funcţie de zodie

Astrele ne influenţează viaţa şi personalitatea. Vezi ce spun ele atunci când vine vorba de cât de răutăcioase sunt femeile.

24 ian. 2015, 21:18
Cât de rea e o femeie, în funcţie de zodie

Femeia berbec
E încăpăţânată şi impulsivă şi, tocmai de aceea, se poate transforma într-o persoană foarte rea. Ai grijă ce spui sau ce faci în preajma ei, pentru că nu suportă să fie contrazisă prea mult.

Femeia taur
Pentru că e foarte inteligentă, femeia taur nu se va răzbuna niciodată în mod direct. Aşteaptă-te de la ea să te atace atunci când îţi e lumea mai dragă. Altfel, e o persoană destul de calmă, căreia nu îi place să pornească dispute.

Femeia gemeni
Nu poate fi caracterizată drept o femeie rea, însă dacă vei avea vreodată vreo problemă cu ea va trebui să i-o spui direct în faţă. Dacă aude că cineva vorbeşte urât despre ea, pe ascuns, se poate transforma într-o adevărată războinică. Nu degeaba se spune despre gemeni că au două feţe.

Femeia rac
Pe cât de calmă e, pe atât de răzbunătoare poate deveni. Se supără greu, însă atunci când o face s-ar putea să nu mai existe cale de întoarcere.

Femeia leu
Poate fi o femeie rea dacă cineva sau ceva îi ameninţă cariera, casa, iubitul, familia sau prietenii. Este genul de persoană care îi apără pe cei din jurul ei, aşadar e bine să ai grijă cum acţionezi în preajma sa.

Femeia fecioară
Vrea să pară o războinică, dar nu prea reuşeşte. E prea sensibilă pentru a putea fi cu adevărat rea. Chiar şi atunci când îşi doreşte cu ardoare să se răzbune, mai devreme sau mai târziu îşi dă seama că nu-şi poate duce planul malefic la bun sfârşit.

Citeşte continuarea pe unica.ro.