Cât de sexy este fiica secretă a lui Miron Cozma, Mirona. Are 21 de ani şi este studentă

Miron Cozma este tatăl a doi copii: o fată şi un băiat. Dacă despre Dan, fiul cel mare al fostului lider al ortacilor, s-a scris mult, baiatul lui Cozma fiind de câteva ori în vizorul poilţiei, despre fiica lui, Miron nu prea vorbeşte.

23 apr. 2014, 07:27

Miron Cozma este tare mândru de fiica lui, căreia i-a dat numele său: Mirona, scrie wowbiz.ro. Tânăra are acum 21 de ani şi locuieşte, alături de mama ei, în Timişoara. Într-un interviu acordat, în urmă cu câţiva ani, Miron Cozma spunea că în cei 11 ani petrecuţi în spatele gratiilor, cel mai mult a regretat faptul că a pierdut copilăria micuţilor săi.

Citeşte şi Marinela Niţu şi Miron Cozma, declaraţii arzătoare de dragoste în direct de Ziua Îndrăgostiţilor VIDEO

„Orice tată şi-ar dori să fie alături de fiica lui, care avea atunci cinci ani şi pe care am găsit-o la 16 ani, elevată, cu studii, olimpică la patru materii. Anul trecut s-a organizat o tabară de jurnalism la care a participat câte un elev de la fiecare liceu din toată ţara, iar ea a câştigat concursul. Jurnalliştii care au mediatizat concursul, nu au ştiut că este fiica mea, iar ea, din bun simţ, nu a spus că este fiica mea”, povestea Miron Cozma.