Cât l-a costat pe VANGHELIE naşterea fetiţei şi din ce îşi câştigă existenţa în arest: „Din nău haus!”

Marian Vanghelie a avut, vineri, în cea de-a doua zi în care a putut părăsi arestul la domiciliu, o dimineaţă extrem de agitată. Proaspăt tătic, Vanghelie a făcut drumuri între spital, starea civilă şi Tribunal şi s-a declarat uimit de ceea ce a văzut la clinica privată unde a născut iubita lui, Oana Mizil.

04 sept. 2015, 10:08
Cât l-a costat pe VANGHELIE naşterea fetiţei şi din ce îşi câştigă existenţa în arest: „Din nău haus!”

Oana Mizil a născut, joi, într-o clinică privată, iar Marian Vanghelie spune că nu a văzut aşa ceva până acum în România.

Vanghelie a lăudat sistemul medical românesc, arătând că naşterea fetiţei sale a avut loc fără niciun fel de problemă, că a plătit 2.000 şi ceva de euro, dar după 15 minute de la naştere Oana Mizil se putea juca pe calculator.

„Nu am văzut aşa ceva până cum în România. Vă spun că, după un sfert de oră, Oana era pe internet. Şi cea mică era… vie. Vie intre ghilimele. Aveam şi doua nopti nedormite impreuna, noi doi”, a spus Vanghelie, în stilul său cunoscut.

Nu am văzut aşa ceva până acum în România, deci se poate!  A fost totul senzational!”, s-a minunat în continuare edilul suspendat.

Vanghelie a recunoscut că a plătit o sumă mare pentru ca Oana Mizil să nască în privat şi că nu oricine îşi poate permite.

S-a plătit 2 mii – 2 mii şi ceva de euro. E o sumă măricică, aşa este, şi nu oricine îşi poate permite. Dar, spre exemplu, după 15 minute, Oana se putea juca pe calculator, verifica mesajele de pe Facebook. Avem oameni competenţi, deci se poate. Toti sunt drăguţi, toţi se comportă civilizat”, a spus Vanghelie.

Întrebat din ce îşi câştigă existenţa, Vanghelie a răspuns: „Din NĂU HAUS!…” (n. red. – know-how).

Întrebat de jurnalişti ce înseamnă, edilul suspendat a spus că a vrut să facă o glumă: „Nu am avut timp să imi iau un job, dar lucrez, să ştiţi” 

CITEŞTE ŞI Marian Vanghelie e tată de fată: E ca un bibelou. PRIMELE POZE cu micuţa Maria

La o întrebare a jurnaliştilor legată de premierul Victor Ponta, Vanghelie a răspuns: „Nu vreau să vorbesc de băiatul ăsta deloc. Stricăm evenimentele…”.

Vanghelie a făcut vineri drumuri între spital şi starea civilă pentru a înregistra fetiţa, dara mers şi la Tribunal, unde a venit însoţit de avocatul său, pentru a formula cereri şi excepţii privind rechizitoriul prin care a fost trimis în judecată de procurorii DNA.

Vanghelie a primit două zile libere pentru a asista la nașterea fetiței sale, Maria, urmând ca sâmbătă să se reîntoarcă în arest la domiciliu.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea unor fapte de corupție, alături de Mircea-Sorin Niculae (vărul primarului), Sorin Ștefan Ciocan, Laura Ciocan, director SC Economat Sector 5 SRL, și omul de afaceri Marin Dumitru.

Potrivit DNA, în perioada 2006 — 2014, Marian Vanghelie, în calitate de primar al sectorului 5, ajutat de Mircea-Sorin Niculae și parțial de Laura Ciocan, a solicitat și primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite în cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro (reprezentând un „comision” de 20% din încasări).

Aceste foloase au fost pretinse și primite de Vanghelie pentru atribuirea de către Primăria sectorului 5 și serviciile publice de interes local din subordinea Consiliului local al sectorului 5, cu nerespectarea prevederilor legale, de contracte de achiziții publice firmelor controlate de omul de afaceri Marin Dumitru, dar și pentru a dispune efectuarea plății lucrărilor aferente acestor contracte (valoarea totală fiind de aproximativ 738.019.000 de lei).