Cât primeşte Bianca Drăguşanu la emisiunea în care a înlocuit-o pe Gabriela Cristea

Bianca Drăguşanu şi-a făcut debutul ca prezentatoare cu un tarif modest, dacă este să ne luam după suma de bani cu care o plătesc cei de la Kanal D faţă de predecesoarea ei, Gabriela Cristea.

RomaniaTV.net
22 ian. 2018, 21:03
Cât primeşte Bianca Drăguşanu la emisiunea în care a înlocuit-o pe Gabriela Cristea

Se pare că salariul Biancăi Drăgușanu ar fi de aproximativ 3.000 de euro pe lună, aproape de 3 ori mai puțin decât ar fi primit Gabriela Cristea, scrie viva.ro. Conform zvonurilor apărute în presă, soția lui Tavi Clonda ar fi luat 11.000 de euro pe lună.

Citeşte şi Se înteţeşte scandalul. Mama Gabrielei Cristea, atac la Bianca Drăguşanu după ce i-a luat emisiunea fiicei ei. „E bună doar pentru…”

Șefii de la Kanal D ar fi pus în balanță și acest aspect legat de salariu atunci când au decis să o păstreze definitiv pe Bianca Drăgușanu la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a postat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj care ar ataca-o direct pe Gabriela Cristea. ”Cine te vrea lângă el, te are lângă el! S-a înţeles? Eu cred că da! Suntem cea mai bună echipă!”, a scris vedeta pe contul personal de Instagram.

Citeşte şi Gabriela Cristea, emisiune nouă la Kanal D. Ce i-au promis şefii ca să-i închidă gura