Cătălin Botezatu a făcut anunţul OFICIAL! Doamnele sunt în stare de ŞOC!

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai României a luat o hotărâre care a uimit toate reprezentantele sexului frumos. Renumitul designer a anunţat că nu se va căsători niciodată, deoarece nu crede în această instituţie.

RomaniaTV.net
23 dec. 2014, 04:41
Cătălin Botezatu a făcut anunţul OFICIAL! Doamnele sunt în stare de ŞOC!

Femeile roiesc în jurul său, pentru că este cel mai îndrăgit burlac al României, iar el continuă să frângă inimile multor doamne şi domnişoare pe zi ce trece. În această descriere este vorba despre celebrul Cătălin Botezatu care indiferent de cât de multe relaţii de amor a avut şi care indiferent de cât de mult a suferit după Bianca Drăguşanu, nu îşi doreşte niciodată să se însoare.

Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul

Motivul deciziei este unul cât se poate de banal, dar foarte bine ţintuit în mintea lui Cătălin. Pentru că nu crede în beneficiile unei căsătorii, el a ales să nu facă acest pas niciodată, ci doar să-şi trăiască poveştile de iubire după bunul plac, iar dacă una dintre ele nu va mai merge, astfel să spună „Stop” când nu va mai fi prea târziu.

Megapetrecere pentru Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a împlinit 48 de ani

„Căsătoria nu este pentru mine. Nu cred în această instituţie. Nu cred în nişte acte, în obligaţii. Şi când văd atâtea divorţuri şi despărţiri cu scandal, în jurul meu, de ce să mă însor? Ce-mi aduce bun? Ce se schimbă? Poate se schimbă, da, dar nu în bine. Deci, nu, nu am de ce să mă însor”, a declarat Cătălin Botezatu pentru SpyNews.

Citeşte şi  Sărbători TRISTE pentru Cătălin Botezatu