Cătălin Botezatu, ADEVĂRUL despre DESPĂRŢIREA de Bianca Drăguşanu. „Bianca era o femeie care…”

Cătălin Botezatu a vorbit despre Bianca Drăguşanu la mai bine de şapte ani de la despărţire. Designerul a mărturisit adevăratul moriv pentru care relaţia nu a funcţionat.

07 nov. 2017, 07:32
Cătălin Botezatu, ADEVĂRUL despre DESPĂRŢIREA de Bianca Drăguşanu. „Bianca era o femeie care…”

Cătălin Botezatu a fost primul care a crezut în Bianca Drăguşanu şi se bucură pentru toate realizările ei.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, momente de PANICĂ. Au ajuns de URGENŢĂ cu fetiţa la SPITAL

„Au fost multe femei la bratul meu pe care le-am lansat. Nu-mi pare rau, stii cum e… in momentul in care vezi ca o persoana are nevoie de libertate, ii dai drumul sa zboare mai departe, e ca o pasare care, daca tii la ea si o iubesti cu adevarat, o lasi sa se duca unde vrea ea. Nu o pastrezi intr-o colivie de aur in care sa te bucuri doar tu privind-o si sa ii asculti doar tu trilurile. Nu, Bianca era o astfel de femeie, una libera si asa va fi intotdeauna. Nu poate fi incorsetata de nimeni ca sa se poata dezvolte. Repet, cel mai mare sentiment de dragoste pe care il dai dovada pentru o persoana pe care o iubesti este sa ii dai libertate si chiar sa ii dai voie sa plece de langa tine, daca asta o face mai fericita”, a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Bianca Drăguşanu, declaraţii ŞOC. „Îmi spunea că Victor nu mă iubeşte şi că sunt doar o aventură pentru el”

Cătălin Botezatu a spus că-l apreciază pe iubitul Biancăi Drăguşanu: „Victor Slav poarta costume de la brand-ul meu. El are avantajul ca arata bine, poate imbraca orice fel de haina. E un barbat frumos, prezentabil si ceea ce i-am oferit noi este un plus. Nu pot sa-i comentez prestatia din punct de vedere profesional, asta las la latitudinea fanilor, a publicului, a celor care au o parere avizata. Mie imi place, e ok. E un suflu proaspat”.