Cătălin Botezatu, anunţ ÎN PREMIERĂ despre CĂSĂTORIA cu IUBITA SECRETĂ. „Am copii şi aici s-a terminat subiectul!”

Cătalin Botezatu are o iubită secretă despre care a decis, în sfârşit, să vorbească. Designerul a făcut şi primele declaraţii despre o eventuală căsătorie.

17 sept. 2018, 14:16
Cătălin Botezatu, anunţ ÎN PREMIERĂ despre CĂSĂTORIA cu IUBITA SECRETĂ. „Am copii şi aici s-a terminat subiectul!”

Catalin Botezatu a marturisit ca are copii nerecunoscuti, ca a inselat, ca a luat parte la orgii sau ca a platit pentru sex. A mai spus ca a iubit cu patima, si a fost unul dintre putinii care au aparat-o pe Bianca Dragusanu, fosta lui logodnica, cand aceasta era atacata din toate partile.

Cătălin Botezatu a spus cum este Bianca Drăguşanu în pat. Cum se comportă blonda când face dragoste. „Ştie să fie şi curvă…”

In ultima vreme s-a vehiculat insa ca designerul ar avea o iubita secreta si, surpriza, ca si-ar dori sa se casatoreasca.

„Toata lumea vede partea stralucitoare a vietii mele, dar multi habar nu au cate sacrificii a fost nevoit sa faca designerul Catalin Botezatu. Nu mai ai viata personala, nu-ti mai permiti sa o ai si nu ai timp. Toti te intreaba cand te insori, cand faci copii…Eu v-am zis deja: am copii si aici s-a terminat subiectul. Eu nu vreau sa ma casatoresc, nu cred in aceasta institutie, am numai exemple negative in jurul meu si chiar nu imi doresc sa am si eu un mariaj ratat. Eu nu cred in acte, cred in dragostea sincera, in dragostea adevarata…Sunt sigur insa ca pe mine cine m-ar iubi, m-ar iubi si pentru ca sunt Botezatu si pentru piedestalul pe care sunt cocotat. Mi-as dori totusi sa vada si dincolo de asta, in spatele micului ecran si sa-l descopere pe omul Catalin”, a declarat Catalin Botezatu pentru WOWbiz.ro.