Cătălin Botezatu îi critică pe parlamentari: Numai burtoşi care stau şi le pocnesc nasturii de la cămaşă

Cătălin Botezatu s-a arătat revoltat de situaţia din politica românească, în special de cazul medicului Andrei Baciu, propus pentru portofoliu de la Sănătate, dar scos de pe listă după ce pe internet au apărut poze cu tânărul medic de pe vremea când era manechin.

22 nov. 2015, 15:57
Cătălin Botezatu îi critică pe parlamentari: Numai burtoşi care stau şi le pocnesc nasturii de la cămaşă

Putea sa fie oricine in locul lui, meseria de model este o meserie care exista si este foarte grea. Hai sa nu mai fim ipocriti pentru ca toti purtam chiloti asa cum purta acel baiat care promova o lenjerie intima. Daca ar fi sa fiu eu critic la adresa Guvernului, Parlamentului as putea spune ca se imbraca groaznic, se imbraca extrem de prost pentru niste oameni care reprezinta o tara. Aceia care ne conduc sunt frustrati, sunt ipocriti. Au sarit la gatul unui tanar caruia nici macar nu i-au dat voie sa se apere„, a declarat Cătălin Botezatu într-un interviu la Look TV.

Mai mult, designerul a enumerat alţi politicini români care au avut legătura cu lumea modei: „Domnul Tăriceanu, domnul Oprişan, doamna Roberta Anastase şi oameni politici la nivel international”

CITEŞTE ŞI Dj. Wanda, DECLARAŢII PICANTE despre relaţia cu Andrei Baciu, ministrul nominalizat iniţial la Sănătate

Toate partidele acum au dosare penale, sunt multi in aceste partide. De ce ridici o piatra. In toate partidele exista oameni de care se spun tot felul de lucruri cu iz sexual si nu intotdeauna ortodox. Fiecare face ce vrea cu fardurile din dotare.
Astea sunt numai frustrari. Ne dorim sa avem in Parlament numai burtosi care stau si le pocnesc nasturii de la camasa„, a mai spus designerul roman.

Medicul Andrei Baciu a rezistat în titulatura de ministru propus pentru sănătate doar câteva ore, acesta fiind scos de pe liste de către Dacian Cioloş după ce internetul s-a umplut de fotografii cu Baciu în lenjerie intimă din vremea când era manechin.