Cătălin Botezatu, dezvăluiri senzaţionale despre Bianca Drăguşanu. „Mi-a plâns în braţe. Suferă mult…”

Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu au avut o relaţie de câţiva ani. Chiar şi acum, cei doi vorbesc în termeni emoţionanţi unul despre celălalt.

22 nov. 2017, 06:21
Cătălin Botezatu, dezvăluiri senzaţionale despre Bianca Drăguşanu. „Mi-a plâns în braţe. Suferă mult…”

Catalin Botezatu spune ca Bianca Dragusanu are un suflet extraordinar de bun si sensibil.

Bianca Drăguşanu a izbucnit în direct. „E o minciună!”

„Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar si este foarte sensibila. Sufera cand se cearta cu cineva. Mi-a plans in brate de multe ori dupa diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macina mult cand este atacata gratuit, chiar daca nu o arata. Am mai remarcat de la inceput la ea si ca este o fata inteligenta si ambitioasa”, a spus Botezatu, citat de WOWbiz.ro.

Cătălin Botezatu, ADEVĂRUL despre DESPĂRŢIREA de Bianca Drăguşanu. „Bianca era o femeie care…”

Bianca Dragusanu a evoluat foarte mult in timpul relatiei cu Catalin Botezatu si ii este recunoscator acestuia pentru toate sfaturile pe care i le-a dat.

„De la Catalin Botezatu, am avut foarte multe de invatat. Dincolo de iubit, mi-a fost mentor si mi-a explicat cum trebuie sa ma comport in lumea aceasta a showbiz-ului, unde de foarte multe ori am fost ranita fara motiv. Este adevarat ca am plans pe umarul lui, intrucat imi era foarte greu sa accept rautatile gratuite la adresa mea, iar el m-a sprijinit de fiecare data. A vazut cu adevarat ce se intampla in sufletul meu. Poate tocmai de aceea, il respect mult, il apreciez in mod deosebit si mereu am sa gasesc cuvinte frumoase la adresa lui. A fost si va ramane un om special in viata mea”, a replicat Bianca Dragusanu.