Cătălin Botezatu, la funeraliile lui Răzvan Ciobanu: „Suntem sortiţi pieirii şi cu toţii greşim”. VIDEO de la înmormântare

Cătălin Botezatu a spus, joi, la Cimitirul Progresul din Capitală unde a fost înmormântat Răzvan Ciobanu, că acesta rămâne pentru apropiați copilul minune al modei românești și a îndemnat publicul să respecte durerea familiei și a prietenilor.

02 mai 2019, 10:52
Cătălin Botezatu, la funeraliile lui Răzvan Ciobanu: „Suntem sortiţi pieirii şi cu toţii greşim”. VIDEO de la înmormântare

Slujbă specială şi aplauze la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Prietenii au cântat Hrisos a înviat, iar multe vedete au venit la cimitir să îl plângă pe designerul mort în accident.

Cătălin Botezatu, cu ochii în lacrimi la funeraliile lui Răzvan Ciobanu.  „Suntem sortiți pieirii și cu toții greșim. De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit foarte tare și, nu în ultimul rând, a prietenilor. Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil minunat, cu suflet minunat, declarat la începutul carierei sale copilul minune al modei românești – un copil care prin creativitatea sa a demonstrat că este bun. Ne pare rău că ne despărțim astfel de el atât de devreme. Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin și fie ca ce se va întâmpla de acum încolo să fie luminat! Dumnezeu să te ierte”, a declarat Cătălin Botezatu, la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. 

Peste 100 de persoane, între care și Iulia Albu, Oana Roman, Cătălin Botezatu, avocatul Laura Vicol și Raluca Bădulescu, s-au prezentat, joi la Cimitirul Progresul din Capitală, unde a fost înmormântat creatorul de modă Răzvan Ciobanu.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, într-un accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, în judeţul Constanţa. Testul rapid indică prezența de droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu. Acesta ar fi suferit de depresie, potrivit apropiaților lui.