CĂTĂLIN BOTEZATU, mărturii cutremurătoare: Dacă mizeriile pe care le văd în ţara asta vor continua…

Nu de multă vreme a fost operat la un spital în Turcia, el având nevoie de o intervenție chirurgicală cardiacă. Acum, Cătălin Botezatu a revenit la principala sa ocupație, moda, și a avut o prezentare a celei mai noi colecții.

20 iun. 2014, 14:17
CĂTĂLIN BOTEZATU, mărturii cutremurătoare: Dacă mizeriile pe care le văd în ţara asta vor continua…

Chiar dacă colecția de haine prezentată de Cătălin Botezatu a fost foarte bine primită de public, designerul nu a părut să aibă puterea să zâmbească. Ba, chiar dimpotrivă, crewatorul de modă a părut mai afectat ca niciodată de depresie, el recunoscând că se află într-o situație foarte confuză pentru el.

Vezi şi Decizie radicală luată de CĂTĂLIN BOTEZATU, după ce a scăpat de moarte

„Mi-am încetinit ritmul de viață din cauza operației, recuperarea e destul de grea, dar încerc să îmi revin”, spune Cătălin. Cu toate acestea, în interviul acordat prezentatoarei Star News, Andra Trandaș, designerul a făcut și o mărturie șocantă în momentul în care a fost întrebat dacă se simte bine. „Nu știu ce să zic, sunt puțin confuz. Nu știu dacă mă simt bine sau nu, nu știu dacă sunt ok din punct de vedere fizic. Parcă nu mai am aceeași putere. (…) Am trecut printr-o perioadă groaznică, nu doresc nimănui să fie operat în felul în care am fost eu. (…) Nici nu trec printr-o perioadă emoțională foarte bună pentru că, știi cum e!, când vin, vin toate (necazurile, n.r.)”, a mai spus Cătălinn Botezatu cu un zâmbet trist.

Citeşte şi Primul MESAJ al lui Cătălin Botezatu, după externare. Vezi pe cine a strâns prima oară la piept FOTO

Mai mult chiar, celebrul cretor de modă a recunoscut că este total scârbit de ce se petrece în jurul lui. „Nu pot spune că sunt fericit! (…) Dacă mizeriile pe care le văd în țara asta vor continua… probabil că mă voi gândi și la altceva. Dacă până acum un an aș fi spus că aș face tot asta ce fac, acum nu mai sunt convins… E o hăituială, e o prostituție… Am renunțat să mă mai citesc ziarele, să mă uit la tv…”, a mai spus Cătălin, parcă dezamăgit de tot ce îl înconjoară.

Detalii pe spynews.ro

Citeşte şi Află ce sumă COLOSALĂ a cheltuit Botezatu pentru operaţia la inimă din Turcia