Cătălin Botezatu, nervos din cauza concurenţilor de la Supermodels: „Ce e asta, călăreală?”

In editia de sambata de la Supermodels Catalin Botezatu a fost la un pas de a trimite acasa 4 concurenti.

08 mart. 2015, 10:52
Cătălin Botezatu, nervos din cauza concurenţilor de la Supermodels: „Ce e asta, călăreală?”

Concurentii care lupta pentru titlul de Supermodel au trecut sambata printr-o noua proba surpriza: au trebuit sa defileze fashion pe un catwalk improvizat, lat de doar 20 de centimetri, deasupra unei piscine.

Botezatu le-a dezbrăcat din nou pe fetele de la Supermodels: „Ia, să-ţi văd…!”

Pentru fete a fost cel mai greu, pentru ca podiumul era ud iar ele au defilat cu tocuri. Dintre toate concurentele, doar Andrada a reusit o defilare completa. In a doua parte a probei, concurentii s-au intersectat la mijlocul pasarelei, urmand sa treaca unul pe langa celalalt, lucru imposibil pentru unii dintre ei, care au primit botezul piscinei.

Imagini desprinse din Filmele XXX! Cătălin Botezatu şi-a DEZBRĂCAT de tot manechinele

„Ce e asta, calareala?” sau „Mildner, te %$#} pe tine?” le- strigat Botezatu concurentilor care nu reuseau sa termine o defilare completa.

Gabi, Madalina, Laura si Joan au fost la un pas de a pleca acasa. „Prestatia tuturor a fost proasta, dar a lor a fost cea mai proasta!„, a spus Catalin, potrivit kanald.ro.

Madalina, te comporti ca un copil. Laura te-ai hihiit toata proba. Joan, nu e o joaca, nu e un poker sau un joc de carti, e o competitie si vreau sa am doar gambleri buni, iar tu nu esti unul bun”, a continuat Catalin.