Cătălin Botezatu şi-a definitivat TESTAMENTUL! Află cui îi va lăsa toată averea

Cătălin Botezatu cu toate că are 48 de ani şi recurge la numeroase tratamente de înfrumuseţare, nu a fost iertat de către soartă. Faimosul designer, din păcate, are la activ mai mult de două pre-infarturi. Şi asta datorită stilului de viaţă excentric. Pentru că mereu doctorii au fost rezervaţi în privinţa lui, Cătălin a dorit să-şi facă deja testamentul, ca în caz de urgenţă să lase lucrurile clare.

05 ian. 2015, 14:39
Cătălin Botezatu şi-a definitivat TESTAMENTUL! Află cui îi va lăsa toată averea

Cătălin Botezatu este cel mai cotat designer din România, dar şi cel mai nonconformist. În ciuda numeroaselor probleme de sănătate cu care se confruntă, Bote nu renunţă la stilul haotic de viaţă.

Pentru că anul trecut a fost unul dificil pentru designer, Cătălin a hotărât să îşi pună ordine în viaţă şi să îşi organizeze timpul după priorotăţi. Printre cele mai importante lucruri pe care designerul le-a făcut s-a numărat şi testamentul.

Cătălin Botezatu a făcut anunţul OFICIAL! Doamnele sunt în stare de ŞOC!

Cu toate că renumitul creator de modă nu a dorit să dezvăluie prea mult din celebrul testament, ci doar că: „Nu, nu i-am lăsat fiului meu averea, trebuie să se descurce singur, aşa cum am făcut şi eu. Nu am să vă spun cui, se va afla la momentul potrivit”,  paparazzi CanCan au reuşit totuşi să afle ce se va întâmpla cu toată agoniseala lui Botezatu.

Astfel o sursă apropiată celebrului creator de modă a declarat că: „A lasat o parte părinţilor şi câtorva persoane apropiate, iar restul va merge la o fundaţie care se ocupă cu familiile sărace, cu copiii nevoiaşi şi bolnavi. Cătălin a fost mereu filantrop, un om care nu a rămas indiferent în faţa durerii altora. A considerat că aşa va face un ultim bine pe această lume”.

Citeşte şi  Dezvăluiri EXPLOZIVE din dosarul Alinei Bica. Bodyguard-ul lui Cătălin Botezatu, complice la şpăgi