Cătălin Botezatu şi-a dus CONCURENŢII de la Supermodels la Groapa de Gunoi!

În ediţia din data de 15 martie, Cătălin Botezatu le-a pregătit concurenţilor săi de la emisiune "Supermodels by Cătălin Botezatu" o şedinţă foto ieşită din comun. Mai exact, designer-ul şi-a dus concurenţii la Groapa de Gunoi pentru a le testa rezistenţa la cele mai dure condiţii de desfăşurare a meseriei lor.

RomaniaTV.net
16 mart. 2015, 15:07

După ce şi-a trimis concurenţii la saloanele de înfrumuseţare şi la sala de forţă, designerul i-a întâmpinat pe aceştia la groapa de gunoi, pentru a le testa astfel rezistenţa la condiţiile de stres.

Botezatu le-a dezbrăcat din nou pe fetele de la Supermodels: „Ia, să-ţi văd…!”

Imediat după terminarea şedinţei foto, concurenţii nu au mai rezistat şi au izbucnit fie în hohote de plâns, fie au spus tot ce le-a trecut prin cap, gânduri formulate în replici care mai de care mai dure

„Dacă aţi putea să simţiţi mirosul, vi s-ar întoarce stomacul pe dos”, „Mi-a venit să vomit. Mi s-a făcut rău când l-am văzut pe Dan cu un şobolan în mână. M-am supărat că s-a plâns Cătălin de mine. Nu am putut să fac mai mult acum. Nu puteam să merg prin gunoaie”, au fost doar câteva dintre comentariile concurenţilor.

„Este o şedinţă foto cu un grad de dificultate crescut. S-au descurcat bine toate fetele, excepţie face Laura. Toţi băieţii s-au descurcat prost,  mai puţin Mildner. Laura m-a dezamăgit că a început să plângă. Păcat de ea că e frumoasă”, a spus Catalin Botezatul, la finalul shootingului.

Citeşte şi  Cătălin Botezatu, nervos din cauza concurenţilor de la Supermodels: „Ce e asta, călăreală?”

Prezenti la filmarea unui videoclip pentru un brand celebru, mentorul de la “Supermodels by Catalin Botezatu” si-a iesit din minti cand a vazut ca celulita a pus stapanire pe picioarele modelelor: “Mi se pare ca vad niste piftii zburatoare! Asta este culmea nesimtirii. Imi este rusine sa va scot pe o scena in halul asta!”

Pedeapsa nu a intarziat sa apara, Catalin Botezatu impunand in casa o disciplina de fier in ceea ce priveste alimentatia: “Incepand de astazi, in casa Supermodels, nu se va mai manca paine. Este valabil atat pentru fete cat si pentru baieti. Sa va fie rusine pentru ca dupa atatea episoade in loc sa slabiti, v-ati ingrasat! Veti manca ce voi propune eu; cui nu-i convine, poate pleca!”, a spus nervos Botezatu.