Cătălin Cazacu dă cărţile pe faţă după ieşirea de la Exatlon: „Da, am făcut dragoste…”. Vedeta Kanal D se face taximetrist

Catalin Cazacu este, cu siguranta, unul dintre cei mai iubiti concurenti ai show-ului fenomen Exatlon Romania. Si, in ciuda faptului ca neaga tot timpul ca ar fi un cuceritor, aptitudinile sale de Don Juan sunt de netagaduit.  

24 iun. 2018, 07:15

Catalin Cazacu este, cu siguranta, unul dintre cei mai iubiti concurenti ai show-ului fenomen Exatlon Romania. Si, in ciuda faptului ca neaga tot timpul ca ar fi un cuceritor, aptitudinile sale de Don Juan sunt de netagaduit.

A trecut o luna de cand Catalin Cazacu a parasit competitia Exatlon si s-a intors in tara. Si, cum era de asteptat, dupa ce s-a refacut, Catalin a inceput sa mai iasa din casa, mai ales ca, asa cum recunostea chiar el, a fost dat peste cap de diferenta de fus orar. Si, cum iesirile sale au fost mai mult noaptea, Catalin a fost surprins in ipostaze care lasau loc de speculatii, in compania mai multor domnisoare.“Am iesit de cateva ori, am fost vazut, dar, va spun cu mana pe inima, intre noi nu s-a petrecut nimic”, sustine “Faimosul”. 

Cu toate acestea, recunoaste el, fastacindu-se si rosind din cap pana in picioare, au existat si alte domnisoare, unele cu care nu a fost surprins in imagini, alaturi de care a petrecut nopti fierbinti. “Da, am facut dragoste de cand m-am intors de la Exatlon, am avut intalniri care s-au sfarsit in dormitor. Dar sunt un gentleman si nu o sa spun despre cine a fost vorba, dar va garantez ca nu e niciuna dintre cele speculate de presa”, a marturisit Catalin Cazacu.

In alta ordine de idei, ne-a mai spus “Faimosul”, acum este singur, dar vrea o iubita. “Vreau o iubita care sa ma respecte, sa ma iubeasca si sa ma inteleaga. Da, vreau un suflet pe care sa il simt aproape”, ne-a mai spus Cazacu.

Cătălin Cazacu, noul prezentator de la Kanal D. ”Vor primi bani“

Catalin va intra in pielea unui taximetrist care isi va rasplati clientii cu bani, daca acestia ii vor raspunde corect unei serii de intrebari. Pasagerii, oameni obisnuiti care urca in taxi cu intentia fireasca de a ajunge la o destinatie, vor avea surpriza sa il recunoasca in postura soferului pe Catalin Cazacu. Ei vor decide pe loc daca intra sau nu in joc si, odata cursa inceputa, vor avea la dispozitie 30 de secunde pentru a raspunde la fiecare intrebare.

„Te urci in taxi si castigi, nu platesti! Sunt intrebari la care poti raspunde fara sa stai prea mult pe ganduri, e o joaca prin care poti ajunge la destinatie distrandu-te si castigand bani in acelasi timp! Abia astept sa inceapa filmarile, acestea se vor desfasura pe litoral! Daca vedeti taxiul meu de lux, va rog sa imi faceti semn, veti avea parte de un sofer simpatic si generos!” , spune Catalin Cazacu.