Cătălin Cazacu, părăsit de iubită după imaginile intime cu Cream de la Exatlon. Primele declaraţii şi imagini incendiare din culise

Cătălin Cazacu a revenit în țară după Exatlon și a făcut dezvăluiri în premieră despre ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmat.

25 mai 2018, 07:51

Cătălin Cazacu s-a despărțit de Ana Roman, după ce aceasta a văzut imaginile în care iubitul ei părea într-o relație foarte apropiată de Claudia Pavel.

Întors în țară, el a vorbit acum despre ce s-a întâmplat cu Ana. „Dacă lași capra să spună povestea, lupul va fi personajul negativ. Eu am fost plecat, nu am ce poveste să spun. Fiecare își ia alegerile despre care crede că îl vor duce într-un loc mai fericit. Aș vorbi despre ceva ce nu știu.

SEX LA EXATLON? CLAUDIA PAVEL a spus adevărul: „A trecut mult timp de când am ieşit şi pot să vorbesc detaşat”


Nu vreau să dezgrop morții! Eu am fost undeva unde erau camere pe noi, tot timpul. Ce era de văzut s-a văzut. Nu cred că are legătură cu ce a fost acolo, cred că are legătură cu ce s-a întâmplat aici. Eu nu sunt supărat, eu sunt bucuros, vreau să văd oameni fericiți!”, a spus Catalin Cazacu .  

EXATLON. Claudia Pavel, cel mai sincer interviu. A recunoscut relaţiile cu Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu

Cream despre Cătălin Cazacu, după Exatlon: O să fiu o sălbatică! 

>Aventura Claudiei Pavel la Exatlon s-a încheiat, dar bârfele despre o posibilă idilă între ea şi Cătălin Cazacu, rămas în concurs cu mari emoţii, după eliminarea de miercuri, continuă să facă deliciul fanilor celor doi. Artista a mărturisit că nu avea cum să se întâmple ceva atâta timp cât ea nu se aimţea atrăgătoare. Solista a avut mult de suferit din cauza unei alergii la ţânţari care a umplut-o de bube.

Participarea Claudiei la Exatlon a fost scurtă, dar intensă. În loc să i se comenteze evoluţia în concurs, artista a atras atenţia când s-a  apropiat de Cătălin Cazacu. Motociclistul a lăsat acasă o brunetă superbă, care între timp s-a şi mutat din apartamentul lui, afectată fiind de toate bârfele care au circulat, dar şi de atingerile nepermise dintre cei doi concurenţi. La aproape trei luni de când a ieşit din concurs, Cream a făcut noi declaraţii în care a explicat care este adevărata ei relaţie cu motociclistul. 

EXATLON ROMÂNIA. Cătălin Cazacu s-a întors în România. Iubita înşelată nu l-a aşteptat la aeroport

„A trecut mult timp de când am ieșit din concurs și acum pot să vorbesc mult mai detașat. Dacă voi mai merge la un concurs așa, gen reality-show, eu o să fiu o sălbatică. O să stau în banca mea și atât. Se interpretează o strângere de mâna și dacă iei pe cineva în brațe. Cătălin mi-a fost drag și ne înțelegeam foarte bine și nimic mai mult. Glumesc, o să fiu că și până acum. Noi am fost o echipa minunată. Plus că ne jucăm și râdeam mult, inclusiv la acele joculețe cu dansul cu mine și Cătălin și Giani. Nu avea cum să se întâmple ceva sexy acolo. Miroseam foarte urat. Eram albă, plină de bube mov, nespălată, va dați seama ce sexy și atrăgătoare eram eu. Nu mă uităm în oglindă. Singură mea oglinda erau ochii celuilalt. Nu se pune problema de ceva mai mult în acest concurs. Da, îmi doresc că Giani sau Cătălin să câștige Exatlon”, a spus Claudia Pavel, într-un interviu recent.

SEX LA EXATLON? CLAUDIA PAVEL a spus adevărul: „A trecut mult timp de când am ieşit şi pot să vorbesc detaşat”