Cătălin Golofca vrea să plece de la FCSB. „Ne-a sunat şi ne-a spus că…”

Cătălin Golofca doreşte să plece de la FCSB si i-a contactat deja pe oficialii lui FC Botosani pentruo revenire la fosta sa echipă în pauza de iarnă.

07 nov. 2017, 06:17
Cătălin Golofca vrea să plece de la FCSB. „Ne-a sunat şi ne-a spus că…”

Catalin Golofca a ajuns la FCSB de la FC Botosani in august, gruparea ros-albastra cumparand 40% din drepturile federative pentru 400.000 de euro. Viata extrasportiva tumultoasa a facut insa ca jucatorul sa fie exclus din lot si sa evolueze mai mult la echipa a doua.

Gigi Becali, despre Golofca: „A venit în Bucureşti şi a crezut că toate curvele sunt ale lui. Am avut filmări cu el!”

„Este clar ca trebuie facut ceva cat mai repede pentru Golofca. Baiatul ne-a sunat si ne-a spus ca se simte tare nedreptatit si ca nu mai poate sa stea sa joace doar la Liga 3. Ne-a intrebat daca putem sa facem ceva pentru el si sa il aducem inapoi la Botosani in aceasta iarna. Eu i-am spus ca a gresit si el si stie foarte bine unde a gresit. Nu mai are rost sa mai deschidem acel subiect. Insa acum nu pot sa stau degeaba. O sa nu incerc sa il ajut pe acest baiat desi este fotbalistul Stelei. Eu am mare incredere in potentialul lui Golofca ca fotbalist si cred ca la Botosani o sa isi revina. Am incredere ca antrenorul Costel Enache o sa il puna pe picioare”, a spus Valeriu Iftime pentru Fanatik.

Catalin Golofca a prins 10 meciuri la prima echipa a FCSB, fara sa marcheze vreun gol.