CĂTĂLIN IVAN află astăzi dacă va fi EXCLUS din PSD

Cătălin Ivan aşteaptă, duminică, o decizie privind sancţionarea sa în cadrul Comitetul Executiv Naţional, după ce Rovana Plumb a anunţat că va cere acest lucru, iar Liviu Dragnea l-a atacat dur numindu-l "puşti obraznic". Ivan ar putea să fie exclus din PSD, susţin surse din partid. 

14 dec. 2014, 11:41
CĂTĂLIN IVAN află astăzi dacă va fi EXCLUS din PSD

Sancţiunea dură invocată, sâmbătă, de Rovana Plumb, ar putea fi chiar excluderea din PSD.

Plumb anunţa, sâmbătă, că Organizaţia de Femei a PSD va cere sancţionarea lui Cătălin Ivan la Comitetul Executiv al PSD.

„Cerem mâine (duminică, n.r.) CExN al PSD să ia o atitudine şi o poziţie fermă de sancţionare a lui Cătălin Ivan, care prin afirmaţii publice, fără a exista discuţii în PSD, a atacat două dintre colegele noastre, pe Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă, care şi-au făcut pe deplin datoria, iar organizaţia de femei a PSD solicită sancţionarea lui Cătălin Ivan”, a spus Rovana Plumb.

CĂTĂLIN IVAN, propus pentru SANCŢIONARE după „atacul” la adresa unor colegi

Întrebată ce sancţiuni are în vedere pentru Ivan, Rovana Plumb a precizat că propunerea femeilor social-democrate vizează o sancţiune „dură”, CExN urmând să stabilească despre ce sancţiune e vorba.

Când facem o greşeală tot la colegele noastre ne întoarcem. Rovana a fost mai cuminte decât ce s-a discutat în interior, Cătălin Ivan este un puşti obraznic, cu cheiţa întoarsă de Vanghelie care nu a reuşit să înţeleagă ce a început în PSD. În PSD a început un proiect de reformă profundă care va face din acest partid cel mai modern partid din România”, a declarat şi preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre Cătălin Ivan: Este un PUŞTI OBRAZNIC, cu cheiţa întoarsă de Vanghelie