Cătălin Ivan nu exclude să candideze la ŞEFIA PSD

Europarlamentarul Cătălin Ivan ar vrea să candideze la şefia PSD.  Ivan a declarat că lucrează la un nou proiect în PSD şi este posibil chiar să candideze la funcţia de preşedinte al partidului. 

09 dec. 2014, 08:52
Cătălin Ivan nu exclude să candideze la ŞEFIA PSD

Cătălin Ivan a precizat, pentru Gandul, că alături de el sunt chiar colegi din Biroul Permanent Naţional. „Vom avea în primăvară un Congres, sunt convins că vor fi mai multe proiecte, deocamdată domnii Dragnea şi Ponta asigură conducerea partidului până la Congres. Din primăvară PSD va avea o altă conducere aleasă la Congres, nu ştiu dacă Victor Ponta va candida”, a spus Ivan.

Pe de altă parte, Ivan a semnalat problema modului defectuos în care s-au organizat secţiile de votare din Diaspora.

Este o întrebare foarte des pusă la Bruxelles de ce nu au putut vota românii din afară”, a precizat Cătălin Ivan. El a recunoscut că imaginea cu românii lăsaţi în afara secţiilor de votare reprezintă o pată pe imaginea ţării noastre.

„Trebuie clarificată dacă legea nu a permis sau nu s-a dorit. Dacă legea nu a permis este o pată asupra întregii clase politice pentru că Guvernul nu poate dincolo de bunele intenţii să treacă peste legislaţia în vigoare, dacă se putea şi nu s-a dorit este o mare problemă pe care avem noi”, a spus Ivan.

CITEŞTE ŞI Ivan spune că sunt „şanse mici” ca Ponta să candideze la şefia PSD, la Congresul din martie