Cătălin Ivan: Nu trebuie să excludem pe nimeni din PSD. Toţi suntem vinovaţi pentru pierderea alegerilor

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan consideră că nu trebuie exclusă nicio persoană din PSD în acest moment.

27 nov. 2014, 09:43
Cătălin Ivan: Nu trebuie să excludem pe nimeni din PSD. Toţi suntem vinovaţi pentru pierderea alegerilor

Potrivit acestuia, întîi trebuie realizatea analize asupra alegerilor prezidenţiale, asupra rezultatelor din fiecare regiune, oraş etc.

„Eu sunt mulţumit pentru că, deşi partidul a crescut doar cu patru procente între turul unu şi turul doi, noi, la Sectorul unu (din Bucureşti – n. red.) am crescut cu 12 procente. Pe Sectorul 1 a fost un mini-succes, dar foarte amar în condiţiile în care alegerile s-au pierdut. Eu exclud ideea de excludere în acest moment, nu este momentul să facem excluderi în acest moment pentru nimeni. Analizele trebuie făcute foarte serios, la rece. Cred că este o vină colectivă, pe care trebuie să ne-o asumăm cu toţii, după care vom analiza pe fiecare regiune în parte, pe fiecare oraş”, a declarat Cătălin Ivan.

Ion Iliescu: E posibil să fie şi ALEGERI ANTICIPATE. Victor Ponta, primul responsabil de rezultate

Aceste afirmaţii vin în contextul în care social-democraţii se reunesc joi în cadrul Comitetului Executiv Naţional, la sediul central al PSD – prima reuniune într-un for de conducere după alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie.

Pe agenda discuţiilor se află rezultatul alegerilor, precum şi strategia pentru perioada următoare. De asemenea, premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, ar putea prezenta un guvern restructurat, care să fie supus aprobării CExN.