Cătălin Măruţă a primit de la Andra cel mai SPECIAL cadou! Fanii sunt în EXTAZ

Data de 27 ianuarie este un motiv de sărbătoare pentru familia Măruţă. În această zi, Cătălin Măruţă îşi serbează ziua de naştere. Pentru că în această zi cei dragi se întrec în cadouri care mai de care mai speciale şi mai memorabile, Cătălin Măruţă a primit în dar de la soţia sa, Andra Măruţă un cadou sentimental.

RomaniaTV.net
27 ian. 2015, 10:31

Andra Măruţă s-a gândit ca anul acesta să-i ofere soţului nu doar cadouri materiale, ci şi cadouri cu o valoarea sentimentală deosebită.

Astfel, cum această zi trebuia să fie una memorabilă pentru toti membrii familiei, Andra a decis ca astăzi să îşi lanseze şi noua sa piesă, „Avioane de hârtie”, piesă care îi este dedicată soţului ei. De asemenea, Andra i-a mai pregătit o supriză lui Cătălin Măruţă. Artista a mai postat pe pagina sa de Facebook o declaraţie de dragoste pentru soţul ei, declaraţie însoţită şi e o fotografie de familie.

Andra şi Cătalin Măruţă se pregătesc să devină din nou părinţi: „Sigur vom avea o fetiţă!”

„Am mai auzit poveşti frumoase, am întâlnit, am ascultat şi am înţeles iubiri incredibile. Dar până acum, n-am reuşit să întâlnesc o dragoste mai interesantă, specială şi nemuritoare, precum cea pe care o trăiesc eu. Dumnezeu a avut grijă de inima mea.

Astăzi, e ziua de naştere a soţului meu, Cătălin Măruţă , e ziua omului care m-a convins că merită să am încredere în ceea ce e mai bun pe lume. Nu ştiu cum să-i mulţumesc pentru asta. Poate spunându-i, pur şi simplu, „TE IUBESC”, iar el să-şi ia de aici toată energia unei relaţii pe care eu, una, o consider perfectă – o comunicare plină de suflet, alături de fiul nostru, de întreaga noastră familie!… La mulţi ani superbi, la mulţi ani creativi, la mulţi ani sănătoşi, dragostea mea!…”, a fost declaraţia de dragoste a Andrei pentru soţul ei.

Cătălin Măruţă a izbucnit în lacrimi în emisiune: „Am plâns de emoţie”

Cum a fost dată online, declaraţia a primit din partea fanilor numeroase felicitări şi like-uri.

Noua piesă a Andrei este în colaborare cu Shift, iar videoclipul este în regia lui Marius Moga. După ce a lansat piesa, tot pe pagina de Facebook, artista a ţinut să facă mici referiri la noua sa creaţie:

„”Avioane de hartie” este rezultatul visurilor din copilărie, când orice zbor era posibil. Aş vrea să conving pe toată lumea că lucrurile au importanţa pe care le-o dai tu, iar dacă ţii la speranţele tinereţii, ele vor rămâne vii”, a mai precizat artista.